Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan erstatte en bremseslange i en Pontiac Grand Prix

Hvis fabrikk-installert, gummi bremseslanger på din Pontiac Grand Prix skadet på noen måte, må de skiftes ut umiddelbart. Nye rustfritt stål linjer bedre bremseegenskaper, samt gjøre bilen ser bra ut. Du trenger
Replacement brake line
Jack og bukker
Tire jern
Linje fastnøkkel
Bremsevæske
Vinylrør
Vis flere instruksjoner

en

Legg ut hele utskifting brake line kit for året Grand Prix. Identifisere hvilke linjer er for foran og bak hvis du skal bytte dem alle.
2

Støtt Grand Prix på bukker og ta av hjulet. Trace bremsen linje fra slangen til den siste delen forbundet med bolter.
3

Studer den delen av bremseslange. Legg merke til hvor og hvordan den er bøyd. Dette reduserer belastningen på linjen mens du kjører bilen. Bøy erstatning linjen på samme måte.
4

Fjern bremsen linje fra bilen ved å løsne boltene. Det bør være to bolter på hver kontakt. Bruk to linjer skiftenøkler å fjerne dem.
5

Installer en ny linje. Fest boltene for hånd først, og stram dem med linjen skiftenøkler.
6

Luft bremsesystemet for å fjerne luft fra den. Åpne Utluftningsskrue på bøylen og koble den til en beholder med bremsevæske gjennom en klar vinyl tube. Har en annen person til å holde nede på pedalen for å rense luften.
7

Sett på hjulet og senke bilen. Gjenta prosessen for de andre tre inndelinger. Refill master sylinderen reservoaret med væske og teste bremsene etter at alle linjene er erstattet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/56971.html

Previous:
Next:

auto Bremser