Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan erstatte en bremseslange i en Plymouth Neon

Selv om Dodge /Plymouth Neon er ikke lenger i produksjon, er det fortsatt ganske mange på veien. Dette er et godt tegn for eiere som trenger å erstatte deler som brems linjer, som reservedeler for Neon er fortsatt lett tilgjengelig. Du trenger
Replacement brake line
DOT 3 bremsevæske
Jack og bukker
Tire jern
Linje fastnøkkel
Vinylrør
Container
Vis flere instruksjoner
en

Toppen av bremsevæske nivå og stram reservoaret cap for å hindre overflødig væske tap under bremsen linjen erstatning. The Neon sin bremsevæske reservoaret ligger bak batteriet på førersiden.
2

Støtt bilen trygt på bukker og ta det første hjulet. Finn bremsen linjen delen vil du fjerne, som er direkte koblet til bremseslangen.
3

Study den delen av brems linje og legg merke til hvordan det er bøyd. Bøy erstatning linjen på samme måte. Bøy erstatning linjen mer eller muligens kutte den hvis den er lengre.
4

Koble boltene i hver ende av linjen for å fjerne det. Bruk to linjer skiftenøkler siden det skal være to bolter på hver kontakt. Fjern slutten på bremseslangen først.
5

Installer den nye linjen. Koble den i motsatt rekkefølge, som betyr at du fester bremseslangen slutten sist. Tre boltene for hånd, og stram med linjen skiftenøkler.
6

Luft bremsesystemet for å fjerne luft. Åpne Utluftningsskrue på bremsekalippernes, feste en vinyl rør til den og legger den andre enden i en beholder med bremsevæske. Har en annen person trå på bremsepedalen for å rense luften.
7

Fest hjulet og gjenta prosessen for de andre bremseslanger. Toppen av bremsevæske nivå og teste bremsene etter alt er ferdig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/56972.html

Previous:
Next:

auto Bremser