Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Slik installerer Bremser på en Scion Xb

Bremsene på en Scion xB bruke en passer og rotor design. Bremsesystemet fungerer ved å skyve hydraulisk væske gjennom metallrør, kalt "brems slange" eller "brake line", og aktivere en stempel på innsiden av Kalippermekanismen. Bøylen stempelet tvinger en bremsebelegg, kalt en "bremsekloss," mot overflaten av en rotor, som er en plate som roterer med drivhjulene. Når slitasje på bremseskiven ned til ca 1/8 tommer tykke, bremsene må skiftes. Når du har bremsesystemet fra hverandre, må du vite hvordan du installerer bremsene på Scion --- installasjonen krever en spesiell prosess. Du trenger
C-klemmen
Stikknøkkel
Socket satt
Tråd locker
Gamle bremsebelegg
nye bremseklosser
New rotor
Show Mer Instruksjoner
en

Fjern det gamle bremse rotoren ved å skyve den av navet hvis du har forlatt det på navet. Det er en god idé å endre bremse rotoren med elektrodene, slik at putene kan sengs i den nye rotoren uten å skape stor slitasje på putene.
2

Skyv den nye rotoren på navet.

3

Place ansiktet av en av de gamle bremsebelegg på forsiden av bremsekalippernes stempelet.
4

Plasser c-klemme over bøylen og bremsebelegget.
5

Stram håndtaket på c-klemme for å komprimere bremsebelegg mot stempelet. Dette, i sin tur, vil tvinge stempelet tilbake inn i bremsekalippernes. Du må utføre dette trinnet nøye for å sikre stempelet boot ikke rive eller vri. Det og stempelet skal kaste rett tilbake i bøylen boliger.
6

Fjern c-klemme og gamle bremsebelegg.
7

Orient den nye bremsebelegg slik at den buede kanten av slimhinnen sitter på innsiden av bøylen.
8

Skyv den nye bremsebelegg i bøylen. Fôret vil passe heller tettsittende i bøylen. Dette er normalt. Det er to klemmene på toppen og bunnen av bøylen som tilsvarer fanene på toppen og bunnen av den nye bremsebelegg. Tappene på fôr passer inn i festetappene og låsene på bøylen.
9

Skyv bøylen forsamlingen over bremse rotoren.
10

Plasser en liten perle av tråd locker på kalipperens festebolter og tråd boltene bort på bøylen braketten.
11

Stram boltene til de er stramt, og deretter slå boltene ytterligere 1/4 omdreining.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57312.html

Previous:
Next:

auto Bremser