Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan erstatte skivebremser bak i en Honda Accord

Erstatt din Honda Accord er skivebremser bak lett med de grunnleggende verktøyene du finner i den gjennomsnittlige personen verktøykasse. Det eneste spesielle element som trengs for å erstatte Accord bremser er en spesifikk monteringspasta, delenummer o8798-9010, som du kan kjøpe på Honda forhandler. Du trenger
sprøyte eller sug pistol
lukket beholder
Bil jack
Jack står
Momentnøkkel
to bak plate bremseklosser
2 New shims
2 pad stopperne
M-77 monteringspasta delenummer o8798-9010
Vis flere instruksjoner
en

Drain minst halvparten av bremsevæske fra master sylinderen reservoaret med en sprøyte eller sug pistol. Kast bremsevæske i godkjent, lukket beholder.
2

Sett på parkeringsbremsen og løft baksiden av Honda Accord fra bakken med en bil jack. Støtt den trygt på alle sider med bukker når du service på bilen for å erstatte bremsene.
3

Fjern bakhjulene ved å løsne mutrene med en momentnøkkel. Ta av dekkene og sett dem til side. Frigjør parkeringsbremsen.
4

Skru kalipperens boltene og ta bøylen av bøylen braketten. Skyv ut puten shims og bremseklosser. Koble puten holderne og verifisere at kalipperens pins bevege seg fritt.
5

Gni et tynt lag med M-77 monteringspasta, delenummer o8798-9010, ved siden av shims som fester seg til bremseklosser. Påfør samme lim på baksiden av bremseklossene, og husk å tørke av overflødig. Fest shims til bremseklossene.
6

Slå bøylen stempelet med klokken for å trekke det inn i sylinderen. Linje opp sporet på stempelet med tappen på den indre pad, slik at bøylen for å feste til bremsekloss. Påfør smøring til stempelet boot.
7

Fest den nye puten stopperne til bøylen braketten. Installer puten montering, og deretter feste bøylen braketten til målepunktet. Senke bilen og pumpe bremsene til sete bremseklossene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/56945.html

Previous:
Next:

auto Bremser