Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Fjerne Ford Focus Brake Pads

The Ford Focus har vært i produksjon siden 2000, og er Fords mest solgte kompakt bil. Focus er en svært lite vedlikehold kjøretøy, og de fleste reparasjoner kan gjøres billig i garasjen eller oppkjørselen. Du bør endre bremseklossene på Focus hver 40.000 til 60.000 miles. Hvis elektrodene vise mer slitasje, eller mesteparten av kjøringen foregår i byen, bør du endre pads oftere. Du trenger
Jack stands eller kjøretøy jackWrenches eller dekk toolScrewdriver Vis
Flere Instruksjoner
en

Park fokus på et flatt, hardt underlag, for eksempel en konkret garasje gulvet eller oppkjørselen. Hvis du har bukker, heve hele fronten av Focus din av fortau for å tillate enklere tilgang. Hvis du har en standard jack, kan du gjøre en side om gangen.
2

Fjern lug nuts fra rattet. Du kan gjøre dette ved hjelp av et dekk verktøy, en vanlig skiftenøkkel sett eller en luft skiftenøkkel.
3

Fjern hjulet fra bilen og sette den til side. Du kan sette til mutrene på rattet slik at de vil være lett å finne igjen senere.
4

unbolt bøylen fra bøylen montere og trekke bøylen av kjøretøyet. Vær forsiktig når du løfter forsamlingen av rotoren, slik at du ikke skade rotoren.
5

Ta ut bremseklossene fra målepunktet. Bremseklossene er vanligvis festet med to skruer, og er lett å gli ut av brems montering.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57093.html

Previous:
Next:

auto Bremser