Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvor å Endre Nissan quest Front bremseklosser

Selv om Nissan quest har eksistert siden 1993 og holdt ut tre generasjonsskifte design, har erstattet de fremre bremseklosser vært tilnærmet uendret. Siden Quest foran bremseklosser huse 75 prosent av den bremseevne på minivan, skifte til oftere enn bakbremsene er ikke uvanlig. Avhengig bremsing vaner og kvaliteten på erstatning pads, bør et sett vare 20.000 til 30.000 miles. Du trenger:
Jack
Jack stand (er)
Wheel wedge eller tre blokk
Bremsevæske sprøyte
Bremsevæske
Lug mutter skiftenøkkel
3/8-inch drive Torx T-40 bit
3/8-inch skralle
rettholt skrutrekkere (2)
Mechanics ledning
Caliper stempel festepunkt ir store C-klemmen
Brake clean spray
Liten stålbørste
Graphite Anti-Seize sammensatte
Replacement pads Vis
Momentnøkkel med socket sett
Flere Instruksjoner
en

Fjern en tredjedel av bremsen fluid fra hovedsylinderen ved hjelp av en brems sprøyte og deretter forkaste fluidet. Trekk til håndbremsen, og legg et hjul kile eller tre blokk bak en av bakhjulene.
2

Sprekk slepe nøtter løs på det ene forhjulet bruker lug mutter skiftenøkkel. Løft det hjørnet av quest med en jekk og deretter plassere en jack stå under den fremre rammen rail. Hvis ønskelig, gjenta prosedyren for den andre forhjulet. Fullfør fjerne slepe nøtter og deretter hjulet (er).
3

Fjern kalipperens boltene med en Torx T-40 bit og en skralle. Slå boltene mot klokken for å fjerne dem og deretter sette dem til side. Bruk en skrutrekker til å lirke bøylen og pad montering av av rotoren og deretter bruke en lengde på mekanikk ledning for å støtte målepunktet til spiralfjærer av spankulere. Dette vil hindre bøylen fra hengende fra bremseslangen å ikke pådra skade på den.
4

hjelp av en skrutrekker, slipper påhengsmotoren bremsekloss holderen og deretter med en annen skrutrekker, lirke puten ut av caliper boliger. Før du fjerner innenbords pad, bruker du en caliper stempel retractor verktøy eller en stor C-klemmen og komprimere bøylen stempelet innover til den bunner ut. Inboard puten vil fungere som et anker for rullen eller klemme. Trekk inboard puten ut av bøylen stempelet.
5

Kontroller tilstanden av rotoren. Om poeng eller spor tilstede på innenbords eller utenbords rotoren indikerer et behov for å erstatte det.
6

Fjern skitt eller rust stede på innsiden av bøylen rundt bremsekloss kontaktområdet hjelp en stålbørste. Spray det samme området av bøylen med brems rengjøre og la den tørke. Påfør et tynt lag med anti-seize compound til puten til caliper parring overflater. Vær forsiktig med å legge for mye og unngå å få det sammensatte på rotorene. Om nødvendig, bruk en fille og litt brems-rensing spray til å fjerne ethvert stoff som kommer på bremseskiven.
7

Installer de nye pads ved å plassere innenbords pad i bøylen stempelet først og deretter installere utenbords pad. Pass på at klemmene er ordentlig på plass eller bøylen og pad forsamlingen vil ikke passe over rotoren riktig. Sett på bøylen over rotoren. Rengjør caliper bolter med en stålbørste og deretter bruke et tynt lag med sammensatte på non-threaded område av boltene før du setter i bøylen guider. Stram boltene til 25-fot pounds med en momentnøkkel og Torx T-40 bit -. En adapter kan være nødvendig avhengig av kvadrat-stasjonen størrelsen på momentnøkkel
8

Bytt hjul og lug nuts. Trekk til hjulmutrene skylle til navet så mye du kan med hjulet suspendert, og deretter senke den fremre hjørne av Quest. Trekk til hjulmutrene til 85-fot pounds ved hjelp av momentnøkkel og en passende stikkontakt. Gjenta pad utskiftingen for det andre forhjulet.
9

Pump på bremsepedalen flere ganger inntil den føles hard. Dette vil sete de nye pads til rotoren. Kontrollere og justere bremsevæskenivået av master sylinder med ny bremsevæske bare. Frigjør parkeringsbremsen og deretter ta av hjulet wedge eller tre blokk før test-kjøring minivan.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57330.html

Previous:
Next:

auto Bremser