Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan Sett Rotor i en Chrysler Sebring

Hvis Chrysler Sebring er risting og skjelvende til en stopp oftere enn ikke, er sjansen stor for at det er tid for nye rotorer. Rotorer, også kjent som bremseskiver, trenger bare å være å skiftes ut hvis de blir vridd eller slitt ned og kan ikke reasfaltert. Heldigvis er prosessen for å endre dem ganske enkelt, og du kan gjøre det i din egen garasje. Instruksjoner
en

Drain halvparten av bremsevæske fra master sylinderen. Heve Sebring ved hjelp av en jekk og bukker for å tåle vekten av bilen.
2

Block hjulene som du ikke jobber med å holde bilen ruller mens du arbeider. Ta det første dekket og hjulet.
3

Løsne og trekk ut kalipperens festeboltene. Deretter stramme en c-klemme på bøylen å trekke stempelet i bøylen boring. Dette bør tillate deg å dreie bøylen ut av bremseskiven.
4

Fjern c-klemme og deretter suspendere bøylen og festet brems linje ved hjelp av wire eller noe lignende for å holde den ut av veien . Bare ikke la bøylen få koblet fra bremseslangen mens du arbeider. Trekk av den gamle rotoren og sett den til side. Rengjør området med en fuktig klut for å fjerne korrosjon.
5

Installer den nye skiven, på hjulet festebolter. Bruke C-klemme igjen for å trekke tilbake stempelet for å få bøylen og bremsekrets tilbake på plass på rotoren. Trekk til caliper bolter med momentnøkkel til 65 ft lbs. (88 Nm).
6

Sett hjulet og dekk sammen igjen og deretter gjenta denne prosessen for hver rotor. Deretter senke Chrysler Sebring, stram og trekk til mutrene, og fyll master sylinder med ny bremsevæske.
7

Pump bremsen til pedalen er fast og deretter road test din Sebring å sørge at installasjonen var vellykket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/56974.html

Previous:
Next:

auto Bremser