Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvor å Endre Bremsekalippere


vite hvordan du endrer bremsekalipere kan spare mye tid og lønnskostnader. De er også en av de integrerte deler av et bremsesystem og bør håndteres meget forsiktig. Du trenger
Bremseklosser
Ratchet
Flat skrutrekker
Philips skrutrekker
Brake blødning sett (glasskrukke, to-fots lengde på klar tubing 3/8-inch i diameter )
Wrench
Tenger
Bremsevæske
Glidemiddel formulert for calipers
Drensvannsoppsamler
Caliper bremsestempelet snu verktøy
Vis flere instruksjoner
Endre Brake Caliper
en

Løsne mutrene på dekk som er over de berørte bremsekalipere. Dette er et nødvendig skritt når du arbeider med noen form for brems reparasjon eller endring.
2

Hev bilen ved hjelp av en bil jack eller heis. Vær helt sikker på at bilen vil ikke skifte. En sikkerhet stativ fungerer godt i denne type situasjon.
3

Fjern lug nuts fra dekket, og pass på å sette dem på et trygt sted for å unngå tap. Fjern dekket og sett det til side, utsette stoppmekanismen.
4

Plasser en renne pannen under bøylen og finn deretter bolt, kjent som en "banjo" bolt, som forbinder bremsekalippernes til bremseslangen. Løsne "banjo" bolt.
5

Finn boltene som fester bremsekalippernes til hjulet og fjerne dem. La bremsevæske strømme inn i avtappingspannen, tar seg ikke å få etsende væske på noen malte flater eller nakne hud.
6

Tøm bremsekalippernes skal endres og finne ut om bremsekalippernes er "non loaded" eller "semi-lastet." Skulle bremsekalippernes være "semi-loaded", vil du ikke trenger å vite-hvordan å kle den opprinnelige bremsekalippernes av sine montering komponenter.
7

Strip bremsekalippernes endres av sin montering komponenter. Dette inkluderer gummistøvler og bolter og glidere i den opprinnelige bremsekalippernes. Undersøke disse komponentene for å sikre at de ikke er rustet, vridd, revet eller skadet på noen måte.
8

Smør alle montering komponenter som vil være nødvendig å flytte når bøylen er endret , slik som kalipperens glidere. Deretter installerer montering komponentene på nytt bremsekalippernes.
Installer Endret Bremsesylinder
9

Komprimer bøylen stempelet. Sørg for at stempelet er komprimert helt, noe som bør gjøres med en spesiell caliper brake snu verktøyet. Siden ulike målepunkter har ulike måter å være komprimert helt, ta kontakt med en auto deler forhandler eller erfaren bilmekaniker på den beste måten å komprimere bremsekalippernes.
10

Bytt bremsekalippernes på slutten av bremsen slange. La forbindelsen løs.
11

Plasser bremseklosser på den nye bremsekalippernes, og så smøre kalipperens bolter og feste bøylen til hjulet. Når den nye caliper er installert, omstille bremseslangen slik at den sitter normalt og finish stramme "banjo" bolt.
12

Luft bremsesystemet ved å sørge for bremsevæske i master sylinderen er full og feste en lengde av klar slangen til Utluftningsskrue av bøylen. Åpne bøylen er Utluftningsskrue, og har noen andre fullt trykk på bremsepedalen, noe som vil tvinge bremsevæske og eventuelle urenheter som luftbobler ned i glasset for deg å se. Gjenta denne prosedyren til det ikke luftbobler i glasset, og deretter gjenta prosessen igjen og stenge av Utluftningsskrue som din venn presser ned på bremsepedalen.
13

Refill din bremsevæske.

14

Skift dekk og fest slepe nøtter på mounts. Hodet til den andre siden av bilen og gjenta den samme prosessen. Når du er ferdig, teste bremsene for deg selv og deretter ta bilen for en svært langsom prøvekjøring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/56820.html

Previous:
Next:

auto Bremser