Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan endre bremseklossene på en Buick LeSabre

bremseklossene i din Buick LeSabre vil slites ned etter normal slitasje. Fjerning og utskifting prosedyren har vært tilnærmet uendret på Buick LeSabre i mange år. De nyere LeSabres noen ganger har skivebremser bak også, noe som betyr at de bruker pads og kalipere i bakre bremsesystem i stedet for trommer og sko. Du kan spare tid og penger ved å kjøpe kvalitet bremseklosser fra en auto deler butikken og erstatte dem selv. Du trenger:
hjulmutternøkkel
Floor jack og jack stands (2)
sprøyte
skrutrekker
Bremsevæske DOT 3
Stålbørste
Brake smøremiddel
Box end /åpen ende hånd skiftenøkkel satt
Stor C-klemmen
Mechanic er wire eller metall krok Hotell Quality bremsekloss og mellomlegg erstatning satt
Vis flere instruksjoner
1

Fjern ½ av bremsevæske fra master sylinderen med sprøyten og sett på dekselet. Kast væsken.
2

Fjern foran hjulkapslene og løsne hjulboltene ved hjelp av hjulmutternøkkel, men ikke fjern nøtter.
3

Løft fremre enden av LeSabre med gulvet jack og sikre trygt på bukker.
4

Fjern hjulmutrene og hjul. Skru en hjulmutter tilbake på et hjul stud for hånd for å beholde rotoren bort fra bøylen forsamlingen.
5

Plasser en stor C-klemmen over venstre innenbords caliper bolig og påhengsmotoren pad, og stram å komprimere bøylen stempelet.
6

Fjern de to caliper ledeboltene ved hjelp av en boks skiftenøkkel. Fjern bøylen og feste det på bilen chassis med mekaniker wire eller et metall krok.
7

Fjern påhengsmotoren pad fra bøylen på LeSabre først. Lirk den av påhengsmotoren caliper bolig ved hjelp av skrutrekkeren.
8

Fjern innenbords pad ved å løfte klemmene ut av bøylen boring.
9

Rengjør overflaten av bøylen bro som tar kontakt med backing plate av putene med en stålbørste, og påfør et tynt lag med brems smøremiddel til kontaktpunktene. Vær forsiktig med å la oljen komme inn på rotoren.
10

Installer den nye innenbords bremsekloss og mellomlegg i bøylen stempelboringen ved å trykke på klemmene inn i boringen til det låses på plass.

11

Installer påhengsmotoren pad på bøylen bolig, og pass på å justere klemmene inn i hullene i bøylen. Bruk skrutrekkeren til å overbevise klipsene på bøylen om nødvendig.
12

Sett bøylen over rotoren.
13

Rengjør overflaten av ledeboltene og anvende et tynt lag med glidemiddel på den glatte overflaten av dem. Justere dem skikkelig gjennom gummistøvler og bolt målepunktet på knoke. Stram guiden boltene med fastnøkkel. Fjern hjulet mutteren fra hjulet stud sikre rotoren.
14

Skift hjul og hjulet nøtter. Trekk til hjulmutterne tett, og skru dem (med en momentnøkkel anbefales satt til 100 fot pounds) når LeSabre er tilbake på bakken.
15

Gjenta trinn 5 til 14 for høyre side.
16

Pump bremsepedalen når du er gjennom å sete de nye pads mot rotorene, deretter sjekke og legge ny bremsevæske til master sylinderen.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57188.html

Previous:
Next:

auto Bremser