Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Slik bruker du en Drum mikrometer

En tromme mikrometer brukes til å måle den innvendige diameteren av bremsetrommelen på biler med trommel bremsesystemer, primært for bakbremsene, men noen antikviteter har fire hjul tromme bremsesystemer. Bremsetromler slitasje på den innvendige diameteren i løpet av en bremseskoen erstatning når trommelen er maskinert på en dreiebenk. Etter en stund, blir den indre diameter av trommelen for brede eller for tynn til å bli effektivt stoff. Alle tromler for alle typer av kjøretøy har et "forkast" måling som tillater trommelen som skal måles til dette punkt og ikke videre. Den mikrometer blir brukt til å bestemme hvor nær trommelen er til dette forkast punkt. Du trenger
Drum mikrometer
Penn og papir
Bremsetrommel /rotor kast diagram
Vis flere instruksjoner
en

Lay bremsetrommelen på en plant underlag, opp ned, med den innvendige diameteren av trommelen vendt oppover.
2

Inspiser den innvendige diameteren av trommelen for varme sprekker eller scoring. Skårer skaper ujevne flater som skjærer dypt inn i den indre overflate av trommelen hvor skoene kommer i kontakt med den. Ved å score, ville den dypeste Delestreken må måles med mikrometer, som det ville være det punktet du maskin trommelen hvis maskinering er et alternativ.
3

plassere indikatorer på i mikrometer, slik at de er jevnt fordelt på innsiden av bremsetrommelen. Påfør litt lys, jevnt trykk på indikatorer på mikrometer og posisjon indikatorene til å stille opp med om poeng som kan være til stede.
4

Holding trommelen jevn (det kan være nyttig å ha en hjelper ), plasserer hendene på hver ende av mikrometer og slå den med urviseren rundt innsiden omkretsen av trommelen. Se måleuret av mikrometer for å måle eventuelle avvik i innvendig diameter. Eventuelle avvik i målingen indikerer kjøre ut eller fordreining av trommelen og gjør den ubrukelig, uansett hva målingen er indisert for kast sammenligning.
5

Skriv ned målingen av poengene som mikrometer leser. Hvis avlesningen av omkretsen måling viste ingen avvik av vridning, sammenligne mikrometer sin måling med opplysningene på bremsetrommelen /rotor kast diagrammet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57146.html

Previous:
Next:

auto Bremser