Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan endre bakbremsene på en Ford

Endre bakbremsene på en Ford kjøretøy avhenger mye på den nøyaktige modellen. Noen, som den Mustang, bruk calipers og bremser utelukkende, akkurat som bremsene foran, mens andre har trommelbremser med sko som arbeider med parkeringsbremsen. Det anbefales å sjekke en bil guide for din spesifikke år og modell. Du trenger
hjulmutternøkkel
Jack står
C-klemme
Brake renere
Momentnøkkel
Bremseklosser
5/32-inch boret
Metal -skjærende verktøy
Flathead skrutrekker
Bremsesko
Vis flere instruksjoner
en

Trekk til håndbremsen, står heve bakenden av bilen på jack og fjern hjul, løsne mutrene før heve bilen.
2

Skyv bøylen stempelet tilbake inn i sine hull ved hjelp av en C-klemme. Hevert ut litt væske fra master sylinderen reservoaret først for å hindre at væske fra overfylte.
3

Koble bøylen fra platen ved å fjerne sine festeboltene. På bremsene foran, kan det hende du trenger bare å fjerne den nedre bolten og svinge bøylen oppover. Hvis du kobler fra hele caliper, henge den et sted med en sterk wire og sørg for at bremseslangen ikke strekker seg.
4

Fjern den indre og ytre pads fra bøylen monteringsbrakett. Fjern V-fjærer og rustfritt stål tøfler hvis de brukes til å holde putene på plass.
5

Påfør en anti-tyster compound til ryggen av nye bremseklosser. Installer bremseklossene i braketten, ved hjelp av nye tøfler og V-fjærer hvis nødvendig. Plasser bøylen på plass mens du holder putene på plass, deretter installere og skru til boltene.
6

Koble hjulene og senk bilen når begge settene med bremseklossene har blitt endret.

Drum Brake Sko
7

Parker bilen på et plant underlag, og blokkere hjulene og løsne parkeringsbremsen. Mens en assistent trekker på parkeringsbremsen kabel, låse bremsetrommelen på plass ved å sette 5/32-inch boret inn i koplingsaktuatoren. Løft bakenden på bukker og fjerne hjulene.
8

Fjern bremsekalipere som beskrevet ovenfor, og deretter fjerne bremseskiver ved klipping av de gjennværende skiver med metall-skjærende verktøy og slipping platen av stenderne. Skivene trenger ikke å byttes ut.
9

Fjern hold-ned klipp for bremsen sko forsamlingen med en flat skrutrekker, og starter med fronten klipp og deretter tilbake, og fjern skoen justeringen og den nedre returfjær fra bunnen av sammenstillingen. Ta tak i skoene og spre dem vekk fra rotoren og løfte dem av forsamlingen. Fjern den øvre returfjær fra de gamle skoene.
10

Smør forsamlingens backing plate med høy temperatur fett. Koble de nye bremse sko med den øvre returfjær, spre de nedre endene fra hverandre og installere skoene på forsamlingen. Installer de fremre og bakre hold-down klipp, etterfulgt av lavere avkastning våren og justering. Kontroller at adjuster stjerne hjulet peker mot bilens foran.
11

Sett inn bremseskiver og kalipere når skoene har blitt endret på begge sider. Skru justeringsskruen stjerners hjul med en skrutrekker (du må fjerne gummiproppen fra backing plate) til bremseskoene gni mot platen, og slå den tilbake før nok slik at de ikke drar.

12

Koble hjulene og senke bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57333.html

Previous:
Next:

auto Bremser