Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvor å Fastsette hydrauliske bremser

Alle biler er utstyrt med et hydraulisk bremsesystem som gir en av de viktigste sikkerhetsfunksjonene et kjøretøy. En hydraulisk bremsesystem kan mislykkes av mange forskjellige grunner. Eventuelle feil i systemet kan resultere i delvis eller fullstendig tap av bremsing, noe som resulterer i en ulykke. Derfor er det viktig at regelmessig vedlikehold av kjøretøy omfatter kontroll av bremsesystemet og reparasjon av eventuelle defekte komponenter. Instruksjoner
en

Undersøke væskenivåer og master sylinder komponenter. Væskenivåer skal ligge mellom minimum og maksimum merker på bremsevæske reservoaret. Tap av væske tyder på en defekt system som det hydrauliske bremsesystemet er et lukket system. Alle tilkoblinger og sømmer bør kontrolleres for tegn på lekkasje.
2

Trace bremseslanger og undersøke om det er lekkasjer. Disse linjene går fra bremsen reservoaret festet til master sylinderen på førersiden av brannmuren til hver enkelt brems mekanisme på hvert hjul på bilen. Linjene vil bli laget av stålrør og fleksible slanger. Hver tilkobling bør undersøkes nøye for lekkasjer. Fleksible slanger bør undersøkes for sprekker eller oppflising.
3

plass eventuelle lekker slanger eller tilkoblinger. Dette vil inkludere noen av de fleksible slanger som er sprukket og frynsete, noe som kan føre til et brudd i slangen under brems bruk. Fleksible bremseslanger kan kjøpes basert på merke og modell på de fleste auto-deler butikker. Imidlertid er stålrør som regel en forhandler bare til informasjon, med mindre du kjøper en lengde på rør og bøy det selv for å møte bilens krav.
4

Flush gammel væske fra systemet og erstatte med ny væske. Dette oppnås ved å drenere alt av fluidet fra hovedsylinderen og påfylling av ny væske, og deretter blødning bremsene (se Trinn 5). Dette trinnet bidrar til å eliminere partikler som kan forurense væsken og nedbryting av væske fra alder og varme.
5

Luft ut systemet og test. Begynn med hjulet lengst fra master sylinderen og jobb deg mot sylinderen. Du trenger to personer for denne prosedyren: en for å tråkke på bremsepedalen og en til å lufte hjulet caliper eller trommelen. Når bremsene er luftet, erstatte tapt væske i master sylinderen og ta bilen for en prøvekjøring. Enhver squishiness eller pumping nødvendig ville indikere at bremsene må luftes igjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57277.html

Previous:
Next:

auto Bremser