Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan Pump Bil Bremser


bremsesystemet på bilen din består av hjulet sylindere, en master sylinder og hydrauliske linjer. Ved å trykke på bremsepedalen vil presse hydraulikkvæske til hvert hjul , gjelder bremseskoene eller pads til hjulet , og stoppe bilen . Nyere arbeider på bremsesystemet eller en lekkasje i de hydrauliske linjer vil føre til at du må pumpe bremsene for å holde bremsene fra drift . Instruksjoner
en

Trykk ned på bremsepedalen av bilen. Bremsepedalen er den på venstre eller sentrum pedal hvis bilen er en manuell girkasse . Ved å trykke på bremsepedalen ned vil tvinge bremsevæske fra master sylinderen gjennom de hydrauliske linjer til hvert av hjulene . Hydraulikkoljen vil bruke makt for å bremse sko eller bremseklosser som har to bremseklosser . Kraften vil avta og til slutt stopper bilen .
2

Trykk pedalen i gulvet gjentatte ganger til du kommer til det punktet at pedalen ikke lenger reiser ned og gir motstand mot press din . Dette gjentas pumping av pedalen vil bygge et trykk i de hydrauliske linjene og til slutt nå et punkt som vil holde , selv om det er for bare en kort tid .
3

Pump pedalen hver gang du stoppe eller bremse for å sikre at du vil ha fungerende bremser. Ikke vent med å ha dine bremser tjenester hvis du har noen av disse symptomene . Se en kvalifisert mekaniker og skal systemet .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/56832.html

Previous:
Next:

auto Bremser