Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan endre en Chevy Brake Rotor

Endre en bremse rotoren er en enkel kjøretøy vedlikehold jobb. Det tar bare litt mer arbeid enn å bytte dekk. Denne oppgaven kan betale stort utbytte, en ny, jevn rotoren vil eliminere overdreven slitasje på bremseklossene og gi mykere, sikrere bremsing. En gjør-det-selv-mekaniker kan føle deg trygg på å gjennomføre dette prosjektet ved å følge trinnene nedenfor. Du trenger
to kiler (blokker for å hindre at bilen ruller)
Bil jack
Jack står
Tire jern
Sett med skiftenøkler
Sett av Allen fastnøkkel
Utskifting rotor
Vis flere instruksjoner
en

Finn jevnt underlag som å jobbe. Plasser en chock bak hver av de dekkene som er på motsatt ende av bilen som du skal jobbe.
2

Sett i nødbremsen, jack bilen opp, og fest det ved å plassere to bukker under akselen. Fjern lug nuts fra rattet, ta hjul og dekk av og sett til side.
3

Åpne panseret, finn brake master sylinder og fjerne hetten fra bremsevæske reservoaret.
4

Finn bremsekalippernes (se øverste bildet). De fleste Chevy calipers holdes på plass av to bolter med Allen hoder. Hodet på bolten vil stå overfor innsiden, mot bilens aksel. Bruk en umbraconøkkel og ta disse boltene av. Fjern bøylen ved å skyve det fra seg rotoren og fest den ut av veien.
5

Grab rotoren ved ytterkantene og dra den mot deg som vist på bildet over. Det vil gli ut av navet.
6

Skyv den nye rotoren på plass, noe som gjør at det er på flukt mot navet. Fest bremsekalippernes ved å skyve det tilbake på plass på rotoren, stille opp sett med hull for bolter, og sikkert feste Allen bolter.
7

Monter dekk og hjul tilbake på navet og rotoren og fest til mutrene til momentet spesifisert av produsenten. Fjern jack står og senke bilen.
8

Fjern klosser fra bak dekkene, settes hetten tilbake på master sylinder, og du er ferdig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57178.html

Previous:
Next:

auto Bremser