Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan erstatte en bak trommelen på en Ford Focus

Den bakre trommel på en Ford Focus er hva bremseskoene presse mot å bremse ned bilen. Den bremsekloss, som kalles en "sko", sitter inne i "trommelen". Når du trykker på bremsepedalen, presser hydraulikkvæske skoen mot innsiden av trommelen å bremse bilen ned. Over tid kan trommelen blir slitt ned, og du må kanskje bytte den. Du trenger
Tire fastnøkkel
Hammer
Jack
to bukker
Rag
Brake deler renere
Momentnøkkel
New bremsetrommelen

Vis mer Instruksjoner
en

Bryt hjulmutrene løs på bakhjulene med dekk fastnøkkel. Løsne, men ikke fjern lug nuts. Du bare prøver å gjøre det lettere å løsne mutterne når bilen er av bakken på dette punktet.
2

Sett bilen i første gir, hvis Focus er en standard. Hvis det ikke er det, så vil det allerede være i parken. Sett bilens nødbremsen på.
3

Jack opp bilen. Det er en bakre jekk punkt beliggende bak stammen. Du vil bli jekke på rammen.
4

Plasser to bukker, en på hver side, under klype sveiser i baksiden av kjøretøyet. Du kan også plassere bukker under rammen av bilen i baksetet. Senk bilen på bukker og sjekk for å se at bilen er stabil.
5

Fjern lug nuts og hjul.
6

Fjern de fire boltene som holder spindelen på. Du må kanskje treffe trommelen for det å gå av på grunn av bremsestøv, rust og korrosjon rundt slimhinnen i trommelen, og du må banke den løs. Ta din hammer og traff siden av trommelen hele veien rundt.
7

Fjern trommelen når den blir løs.
8

Inspiser bremsesko, fjærer og støvler for slitasje. Spray alle delene, inkludert den nye bremsetrommelen, med bremsedeler renere å fjerne eventuelle forurensninger. Når alt ser greit, plasserer den nye trommelen over bremsen forsamlingen. Installer er det motsatte av fjerning.
9

Sett hjulet på igjen, og trekke til mutrene delvis. Sørg for at hjulet sitter fast mot bremsetrommelen, men ikke skru dem helt. Også, trekke til mutrene i en krysser mønster. For eksempel stramme en mutter og skru mutteren motsatte av det.
10

Senk bilen tilbake til bakken. Trekk til hjulmutrene til 100 fot-lb. bruker samme krysser mønster du brukte før.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57177.html

Previous:
Next:

auto Bremser