Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan erstatte Bremser

Din bilens bremser må være i topp kvalitet til alle tider. Hvis bremseklossene eller sko er ikke i god stand, de gjør mer enn å gi bilen dårlig bremsing og sette deg i fare, de kan skade andre komponenter. Bytte pads på skivebremser er en relativt enkel prosedyre som mange folk kjent med sine biler kunne gjøre. Bremsesko på trommelbremser krever en mer kompleks erstatning prosess som kan være best overlatt til en profesjonell. Du trenger
Jach står
hjulmutternøkkel
skralle
Brake renere
Bremseklosser
Anti-gripe sammensatte
høy temperatur fett
Bremse-sko

Vis mer Instruksjoner
Skifte bremseklosser
en

Løft fronten på bilen (og muligens bakenden på enkelte modeller) på bukker og fjerne hjulene.

2

Kontroller tilstanden til bremse rotoren. Hvis det har noen dype spor i den, må det enten skal lakkeres av en profesjonell maskinering butikk eller byttes. Koble bøylen fra rotoren ved å fjerne sine bolter slik at du kan da trekke av rotoren.
3

Åpne opp bremsekalippernes hvis du bare skifter ut bremseklossene. Komprimere bøylen pin tilbake til sine bore første med en C-klemme, deretter fjerne den nederste monteringsbolten og svinge bøylen oppover for å avdekke pads og deres shims.
4

Ta ut bremseklossene fra innenfor bøylen sammen med sine shims og klemmene.
5

Rengjør bøylen parentes med brems renere og bruke høy temperatur brems fett å skyve pinnene. Påfør en anti-gripe compound til shims 'backing faner og brakettåpningene, så re-installere holderne og shims.
6

Sett inn de nye bremseklosser i mellomlegg og følgesvenner, og drei bøylen tilbake på plass og stramme montering bolt tilbake på plass.
7

Koble hjulene tilbake på bilen etter at bremsene har blitt endret på begge sider og senke bilen. Seat bremsene ved å trykke på bremsepedalen flere ganger til den kjennes hard.
Skifte Brake Sko
8

Hev bilens bakende enden og fjerne hjulene. Fjern bremsetrommelen ved å kutte av presset skiver (hvis det er noen) med skjærende verktøy, merking trommelen forhold til akselen ved hjelp av kritt eller vaskbar maling, og slippe parkeringsbremsen før slipping trommelen av.

9

Koble de fire festeboltene montering navet og lagermontering til akselen og koble enheten til å gjøre nå de skoene enklere. Spray brems renere på hele forsamlingen, ved hjelp av et avløp pan å fange drypper rester.
10

Fjern fjærene fra den etterfølgende sko med tang, fjerne regulatoren nivå våren først. Ta rullen våren fra sko, fjerne den etterfølgende sko sammen med justerings nivå, kobler justeringsskruen montering og fjerne den ledende skoen. Koble den etterfølgende skoen fra håndbrekket.
11

Bruk høy temperatur fett å smøre skoen kontaktområder på backing plate sammen med tråder og socket slutten av justeringsskruen forsamlingen.

12

Koble den nye etterfølgende skoen til håndbrekket, sette den på backing plate og koble den til rullen våren med hullet på skoen. Koble skoen til justeringsskruen montering og installere regulatoren nivå.
13

Installer den nye ledende skoen på backing plate, slik at det engasjerer med justeringsskruen forsamlingen. Koble rullen våren til den etterfølgende sko og aktuatoren våren til den ledende skoen, deretter strekke aktuatoren våren slik at det kobles til regulatoren nivå.
14

Koble bremsetrommelen til bilen, og pass den glir på bremseskoene uten å gni dem, slår stjernen hjulet på justeringsskruen for å sikre dette. Etter at du har endret bremsesko på begge sider, plasserer hjulene tilbake på bilen og senke den.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57194.html

Previous:
Next:

auto Bremser