Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Årsaker til Warped brake rotors

Brake rotorer er som nesten alle andre kjøretøy mekanisk del i at de er utsatt for skader. Selv ikke en rutinemessig kilde til store mekaniske problemer, kan brake rotors bli skadet eller vridd fra en rekke årsaker. Det som følger er en kort liste over de vanligste årsakene til skjeve bremseskiver. Sterk varme

Brake rotorer er svært utsatt for sterk varme, spesielt varme relatert til overdreven bremsekloss friksjon. Hvis bremseskiver utsettes for overdreven varme nivåer i en lengre periode, kan de bli vridd og skadet.
Fysisk skade

Mange ganger bremseskiver blir skadet under dekkskifte, særlig når resultatene av feilaktig jack stativ eller hydraulisk jekk som svikter og lar bilen og bremse rotoren mekanisme for å falle til bakken, og dermed alvorlig skade og /eller fordreining bremsen rotoren.


Feilfungerende bremseklosser

Sviktende bremseklosser kan forårsake alvorlig skade og /eller deformere et sett med bremseskiver. Bremseklosser som er sprukket, ødelagt eller feil installert kan forårsake fysisk skade på bremseskiver, skader som kan inneholde sprekker, pauser eller fordreining.
Sviktende Bremsekalippere

Brake calipers er ansvarlig for å klemme bremseklosser mot spinnende bremseskiver, en prosess som produserer et bilens bremseeffekt. Funksjonsfeil bremsekalipere kan søke unormale mengder klemme handling over tid, en tilstand som kan alvorlig deformere et sett med bremseskiver.
Skadet Hub Assembly

Brake rotorer snurre rundt et kjøretøys hub montering, noe som er en lang, slank stang som huser hjullagrene og gir ankeret til hvilken et kjøretøys dekk endelser til. En bøyd eller skadet hub montering kan føre til en rotor å slå unormalt, en tilstand som kan føre til fordreining av bremsen rotoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57195.html

Previous:
Next:

auto Bremser