Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan endre bremsene foran på en Ford F150

Når du begynner å høre dine bremser tyster eller slipe, bør en bremsekloss erstatning gjøres umiddelbart for å hindre skade på rotorene av kjøretøyet. Tar bilen din til din lokale mekaniker kan være på hjertet, men regningen som følger kan være litt mer enn du har å bruke. Endre bremseklossene på bilen din selv er gjennomførbart med de riktige verktøyene. Du trenger
Sett av Allen skiftenøkler
Jack
Tire jern
Store kanal lås tang
Vis flere Instruksjoner
Hvordan endre bremsene foran på en Ford F150
en

Jekk opp bilen. På denne tiden, bryte fri alle hjulmuttere akkurat nok til at de vil spinne uten brute force på dekk jern. Du gjør dette før du hever bilen fordi du ikke vil være i stand til å gjøre det når hjulet er opp fra bakken og kan spinne. Dette gjøres ved å plassere dekk jern på slepe nøtter og vri dem mot klokken inntil hjulmuttere bryte fri. Plasser donkraften under den skruefjær bøtte og begynner å heve kjøretøyet. Heve bilen til dekket er av bakken nok til å spinne.
2

Ta av hjulet. Nå som bilens dekk er av bakken, plasserer dekk jern tilbake på slepe nøtter og fjerne dem ved å vri til venstre før de er alle av. Når dette er gjort, tar du tak i dekk fast med begge hender og trekk hjulet av rotoren, plasser den ut av veien for å unngå å falle over det
3

Fjern bremsekalippernes og. pads. Bruk riktig umbraconøkkel for å fjerne caliper sin lysbilde bolter. For å gjøre dette, setter unbrakonøkkel i bolten og vri den mot klokken til du kan dra bolten ut. Det er to av disse boltene, en på toppen av målepunktet, og en på bunnen. Når boltene er ute, fjerner bremsekalippernes ved å dra oppover til den løsner. På denne tiden, bruke store kanal lås tang å presse bøylen stemplene helt inn for å gjøre plass til de nye putene. For å gjøre dette, bare plassere tang på den gamle puten og utenfor bøylen og klem. Du er nå klar til å fjerne de gamle bremseklossene. For å gjøre dette, bare trekke putene ut av bøylen.
4

Installer de nye bremseklossene og erstatte bøylen. Installer de nye bremseklossene ved å plassere dem på de riktige sidene i bøylen. Når dette er gjort, kan du erstatte bøylen. For å gjøre dette, plasserer bøylen tilbake på rotoren og sette lysbildet boltene tilbake i hullene. Bruk riktig umbraconøkkel for å stramme skyve skruer ved å skru dem med klokken til de er stramt.
5

Monter hjulet. Ta tak i hjulet med begge hender, og sett den tilbake på hjulet studs. Starte lug nuts på stenderne med fingrene vri dem medsols. Når alle hjulmuttere er tilbake på hjulet studs, stramme dem med dekk jern ved å skru med klokken til de er stramme. Når dette er gjort, kan du la jack ned, senke bilen til bakken. Når bilen er tilbake på bakken, sjekk slepe nøtter igjen for å være sikker på at de er stramme. Gjenta alle trinnene for den gjenværende siden av kjøretøyet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57144.html

Previous:
Next:

auto Bremser