Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan Sett Rotor i en Toyota Tacoma

Hvis din Toyota Tacoma synes å være risting og skjelvende stoppet opp, sjansene er det på tide å skifte rotorene. Rotorer trenger ikke å byttes ut ofte, men hvis de blir slitt ned eller vridd fra hard oppbremsing og kan ikke reasfaltert, så de må byttes. Heldigvis er installasjonen enkel og du kan gjøre det i din egen garasje. Instruksjoner
en

Løft Tacoma jekking og bukker. Blokker hjulene. Ta det første dekket og hjulet.
2

Fjern kalipperens festeboltene. Skyv bøylen ut av den gamle rotoren være forsiktig med å koble bremsen linjen. Henge bøylen og festet brems linje fra understellet på bilen ved hjelp av mekaniker wire.
3

Trekk av anti-tyster våren (hvis montert) og fjern bremseklossene. Nå kan du fjerne den gamle rotoren og sett den til side. Rengjør området rundt navet med en fuktig klut for å fjerne rust og rusk.
4

Installer den nye rotoren til huben. Bytt ut bremseklossene, anti-tyster våren, caliper og bolter med momentnøkkel eller en luft skralle med en passende adapter.
5

Kontroller at bøylen boot ikke er kilt før du bytter hjulsammenstillingen og dekk. Gjenta denne prosessen for hver ekstra rotor.
6

Nedre din Toyota, stram og trekk til mutrene og deretter pumpe bremsen til du får en fast pedal. Sørg for å road test din Tundra å sørge for at installasjonen var vellykket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/56988.html

Previous:
Next:

auto Bremser