Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan lage parkeringsbrems Justeringer i en Mitsubishi Galant

Gjør parkeringsbrems justeringer til din Mitsubishi Galant lett hjemme for å spare deg for tid og penger. Juster parkeringsbremsen når bilen begynner å skli ned bakken når du er i parken posisjon. Bruk den automatiske justeringen mekanisme for å hjelpe deg å justere parkeringsbremsen. Disse instruksjonene er for Mitsubishi Galant 1994-2000. Du trenger
eller tang
Jack og bukker
Vis flere instruksjoner
en

Trekk tilbake teppet rundt på gulvet av midtkonsollen. Finn dette mellom førersetet og passasjersetet foran.
2

Løsne justerings mutteren med en fastnøkkel eller tang. Finn justerings mutter i enden av parkeringsplassen kabel stang som stikker ut av baksiden av håndbrekket.
3

Slå på Mitsubishi Galant motor. Trykk ned på bremsepedalen fem eller seks ganger. Kontroller at spenningen ikke endres lenger når du trykker på bremsepedalen ned. Presser ned på bremsen gjør automatisk justering mekanisme arbeid.
4

Stram justeringsmutter med tang eller skiftenøkkel. Trekk opp på håndbrekket. Det skulle ta fem på syv hakk for å nå peker oppover.
5

Løft Mitsubishi Galant bakhjulene i lufta med jekken og støtte dem med bukker. Kontroller bakhjulene rotere fritt når parkeringsbremsen fullt utgivelser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57033.html

Previous:
Next:

auto Bremser