Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Chevy Blazer bremsen

Chevrolet Blazer er en lastebil-basert SUV som ble produsert 1967-2005 i flere modell typer, for det meste med skivebremser foran og bak trommel hydrauliske bremser. Noen tidlige modeller hadde fire hjul trommer, og noen senere modeller hadde fire hjul platen bremsesystemer, som alle kan utvikle problemer på grunn av normal slitasje. Den gjennomsnittlige bakgård mekaniker kan diagnostisere de fleste Blazer brems problemer i ca 20 minutter. Historie

Bestem type bremsesystem på Blazer. Fra 1967 til midten av 1970-tallet hadde full størrelse Blazer K-5 fire hjul trommelbremser med front disksystemer som et alternativ. Disse tromme systemer var utsatt for redusert ytelse under vanskelige forhold som regn eller støv på grunn av iboende design, og stoppe strømmen ble økt betydelig med flyttingen til fire hjul platen systemer på S-modellene etter 1996. Alle modeller bruker en hovedsylinderen for å pumpe hydraulisk fluid til bremsene. Enhver slitasje eller mangel på punkter i dette systemet kan føre til problemer, lett identifiseres av flere viktige lyder eller observasjoner.
Høres

Lytt etter lyder mens bremsene er i drift . Den vanligste slitasje for de fleste systemer er de skoene eller pads, som er designet for å gjøre en høyfrekvent hyling lyd når de nærmer seg slutten av sin levetid. Andre saker kan avgjøres av lyd, slik som brems "dra" eller ødelagte deler, som kan manifestere seg som clunking eller skraping lyder når pedalen trykkes inn.
Lekkasje

Sjekk alle linjer, kalipere, hjul sylindere, og master sylinder om det lekker væske. Et tap av væske kan føre til at systemet viser redusert ytelse, eller slutte å fungere helt, og bør korrigeres umiddelbart. Hovedsylinderen, som ligger under panseret i foran føreren, er der mekaniker kan legge til fluid gjennom topplokket åpning. Denne sylinderen inneholder flere trykksatte membraner for å regulere væsketrykket, og svikt i noen av disse gummi pakninger kan føre til lekkasje eller redusert bremsekraft. Tilkobling beslag, hvor linjene kobles til hverandre eller til oppbremsing komponenter, kan også være utsatt for lekkasje. Alle Blazers for alle år bruker DOT-3 bremse væske.
Vibrasjon

Kontroller disk bremsesystemet for vibrasjon under drift, hvis det er aktuelt. Vibrasjon, eller trekke til den ene siden ved bremsing er en klar indikator på "vridd" rotorer. Rotoren, en flat overflate som er klemt av bremseklossene kan bli ujevn på grunn av varmen. Denne ujevne overflaten blir vibrasjon når den vridd rotoren går over putene som en bøyd vinylplate på en dreieskive. Riktig reparasjon for dette problemet er fullstendig utskifting av rotoren, som mangelen ikke kan vanligvis bli løst ved å slå eller maskinering.
Calipers og hjulet sylindere

Sjekk nøkkelen bremsing systemkomponenter, for eksempel hjulet sylindere og calipers, for riktig funksjon og lekkasjer. Disse delene er de primære bremse-mekanismer for å stoppe kjøretøyet, hvor fluidet forårsaker maskinvaren for å trykke eller presse delene sammen, slik at friksjon og stoppe kjøretøyet. Hvis disse komponentene mislykkes, da hele systemet er kompromittert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57305.html

Previous:
Next:

auto Bremser