Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan Sett Rotor i en GMC Sierra

Når GMC Sierra gysninger og pulser til en stopp, vet du det er på tide å få nye rotorer. Rotorer, også kjent som bremseskiver, bare må endres hvis de får vridd eller for slitt ned og kan ikke reasfaltert. Heldigvis er prosessen enkel og du kan gjøre det selv i din egen garasje. Instruksjoner
en

Drain to tredjedeler av bremsevæske fra bremsesylinderen. Deretter jekke opp din GMC Sierra jekking og bukker. Pass på å blokkere hjulene for å holde lastebilen ruller mens du arbeider. Ta det første dekket og hjulet.
2

Stikk en skrutrekker gjennom bremsekalippernes inn bremsen rotoren vane. Dette holder rotoren fra snu mens du markere posisjonen til forhjulet forlengelse på navet. Du bør gjøre det samme for plasseringen av den gamle rotoren på navet.
3

Løsne caliper bolter og deretter henge bøylen og festet brems linje ut av veien med mekanikeren sin oppslagstavle . Vær forsiktig med å koble bremsen linjen.
4

Fjern den gamle rotoren og deretter rengjøre området rundt navet med en fuktig klut. Installere den nye rotoren og stram festeskruene.
5

Kast ledningen og skru bøylen forsamlingen tilbake i posisjon med en momentnøkkel. Sett på hjulet og dekk og flytte til gjenta denne prosessen for hver ekstra rotor.
6

Nedre lastebil når du er ferdig med å installere de nye rotorer. Stram og trekk til mutrene og deretter fylle opp master sylinder med ny bremsevæske.
7

Pump bremsen på Sierra til du får en fast pedal og sørg for å road test din GMC å sørge alt er i god stand.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/56994.html

Previous:
Next:

auto Bremser