Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Er det lett å erstatte foran rotors på en Trailblazer?

Definere ordet "lett" når det gjelder å erstatte rotorene på Chevy Trailblazer avhenger av ditt nivå av mekaniske ferdigheter og verktøy inventar. Hvis du har ferdigheter til å fjerne og erstatte mekaniske komponenter mens betalende oppmerksomhet til detaljer, deretter erstatte rotorene er ganske gjennomførbart. Hvis du aldri har reist en skiftenøkkel i livet ditt eller utført en grunnleggende oljeskift, kan du finne at du er i over hodet. To-Wheel-Drive Trailblazers

Når utfører skivebremser reparasjoner, alltid fjerne 1/3 av bremsevæske fra master sylinderen ved hjelp av en bremsevæske hevert og erstatte master sylinderen cap sikkert.

Two-wheel-drive Trailblazers ansette en annen fremgangsmåte enn fire-wheel-drive modeller. Når Trailblazer løftes og dekkene fjernet, vil de målepunkter må fjernes. Hvis du ikke skifte til, selv om det anbefales at du gjør det, kan du fjerne hele caliper forsamlingen ved å ta av kalipperens festebolter ligger på backing plate av rotoren. Fjern bøylen ved å komprimere stempelet så mye du kan med et stort brekkjern eller skrutrekker. Fjern bøylen og støtte den til suspensjon med en lengde på mekanikk wire eller en strikk ledningen. Ikke la bøylen å dingle fra bremseslangen eller du kan skade den.

Deretter fjerner fett cap fra sentrum av navet, fjern splinten, slott cap og deretter spindelen mutter og skive . Lirke rotoren og navet av spindelen som holder den ytre bærende intakt. Fjern den ytre lageret og deretter snu rotoren og knutepunkt med ansiktet ned. Fjern fett segl, som vil utvilsomt bli skadet, så vær klar til å erstatte det. Å trekke ut den indre peiling, en messing peiling dor og hammer eller en hydraulisk presse som skal kreve. Mange deler butikker vil utføre dette for deg for en symbolsk sum hvis du har kjøpt rotorene fra dem.

Sett rotoren og knutepunkt tilbake på spindelen, men feste bøylen først før du bytter skive og spindel mutteren . Trekk til caliper montering nøtter først og deretter bytte skive og spindel mutteren. Stram mutteren og deretter spinne rotoren rundt et par omdreininger til sete lageret. Tilbake av spindel mutter 1/4 omdreining og juster slottet hetten på mutteren slik at hullet i spindelen tillater utskifting av splinten.
Four-Wheel Drive Trailblazers

De fire-wheel-drive Trailblazers ansette hva som er laget som en "knock-off" rotor. Fjern markørene på samme måte som de to-wheel drive. Deretter fjerner eventuelle rotorholdeskinne ringer på lug studs. Du trenger ikke å erstatte disse.

Geografiske regioner vil bestemme nivået av letthet og hva som skjer videre. Hvis rotoren løsner lett, flott. Imidlertid, rust og korrosjon ofte gripe rotoren til navet. Siden du erstatter rotoren, trenger du ikke å være delikat å fjerne det. Men du bør være forsiktig med å skade navet. Streik flat plate av skiven med en stor hammer. Hvis det er sta, vri den en kvart omdreining hvert 04:56 hammerslagene før den bryter løs fra navet. Siden rust skal fly rundt fra hammer streik, er det tilrådelig å bruke vernebriller.

Rengjør hub og fjerne rust forebygging belegg på ny rotor med en del renere eller en brems rent sprøyt. Reversere resten av prosedyren for å installere.
Hva å gjøre etter at du er ferdig

Når bremsene har blitt erstattet, er Trailblazer senket, og forhjulene strammes skikkelig. Pumpe bremsepedalen flere ganger for å sete putene til de nye rotorer. Dette vil også dekomprimere kalipperenes stempler til deres opprinnelige stilling. Siste, kontrollerer og justerer bremsevæske i master sylinderen og deretter prøvekjøre Trailblazer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57301.html

Previous:
Next:

auto Bremser