Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan erstatte Rear Disc bremseklosser i en Buick LeSabre

The Buick LeSabre har vært en kjent General Motors merkevare siden 1959. Den LeSabre har opplevd åtte generasjonsskifter hele tiden sin, som gikk fram til 2005. Den åttende og siste generasjon av LeSabre løp fra 2000-2005 og var den eneste generasjonen som kjennetegnet skivebremser bak på populære full-size modell. Du trenger
Kjøretøy lift
Impact pistol
Impact socket satt
Hånd skiftenøkkel satt
lirke verktøyet
Caliper stempel verktøyet
Mechanics ledning
Anti-seize smøremiddel sammensatte
Acid pensel
Replacement pads
Justerbar momentnøkkel (fot-pounds)
Vis flere instruksjoner
en

Løft Buick LeSabre på et kjøretøy heis til suspendere hjulene. Fjern hjulkapslene og fjern deretter slepe nøtter ved hjelp av en slagbormaskin og en stikkontakt. Fjern dekkene.
2

Fjern parkeringsbremsen wirefører bolt fra nedre kontroll arm med en hånd skiftenøkkel. Sett bolten til side.
3

Fjern den nedre bøylen pin bolt fra bøylen med en hånd fastnøkkel til å skru bolten mot klokken.
4

Lirk bøylen oppover med en lirke verktøyet og deretter støtte det med mekaniker wire i den dreibare posisjon.
5

Fjern utenbords og innenbords bremseklosser fra bøylen braketten. Fjern pad-beholder metallklips fra bøylen braketten.
6

Påfør et tynt lag med anti-seize compound til braketten kontaktpunkter der klemmene sete på braketten. Bruk en syre børste for å spre glidemiddel effektivt, være forsiktig for ikke å belegge overflaten av skiven med den. Rengjør klipp med en stålbørste og deretter erstatte dem på bøylen braketten. Strøk på overflaten av brakettene med anti-seize compound hvor kategoriene i pads sete, igjen være forsiktig for ikke å belegge overflaten av rotorene med det sammensatte.
7

Sett den nye innenbords og utenbords pads bort på bøylen braketten.
8

Komprimer bøylen stempelet ved hjelp av en caliper stempel verktøy til du kjenner motstand. Komprimering av stempelet utover 1-mm av stempelet reise kan kompromittere selvjusterende mekanisme av parkeringsbremsen. Komprimere stempelet litt om gangen inntil bøylen kan svinge ned (etter å ha fjernet mekaniker ledning) over pads og rotor uten å bli tvunget på.
9

Rengjør bøylen pin bolt med en ledning børste til å fjerne rust eller korrosjon. Påfør en liberal lag med glidemiddel til pin bolten med en syre børste. Juster pinne bolt i bøylen og trekk til 20-fot-pounds bruke momentnøkkel og en stikkontakt. Sett på parkeringsbremsen guide bolten og stram ved hjelp av en hånd skiftenøkkel. Skift hjul og lug nuts. Trekk til hjulmutrene lune til navet i LeSabre.
10

Senk LeSabre til bakken og deretter trekke til mutrene med momentnøkkel og en lug mutter til 100 fot-pounds. Bytt ut hjulkapslene.
11

Sakte trå inn bremse pedalen 2/3 pedalen reise og slipp. Tillat 15 sekunder å passere, og deretter gjenta prosedyren til bremsepedalen føles normalt. Sjekk nivået på bremsevæske i master sylinderen og deretter prøvekjøre Buick LeSabre å sikre bremsesystemet og respons fungerer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57264.html

Previous:
Next:

auto Bremser