Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan erstatte skivebremser bak i en Chevy Camaro

The Chevy Camaro, fordi det er en høy-drevet kjøretøy, har skivebremser foran og bak på bilen. Dette gir mer effektiv bremsekraft enn en plate og trommelbremser kombinasjon. Les videre for å lære hvor enkelt det er å erstatte skivebremser bak i din Camaro. Du trenger
sprøyte eller sug pistol
Bil jack
Jack står
Momentnøkkel
Lug nut
C-klemmen
Mekanisk ledning
2 Innenbords bremseklosser
to Outboard bremseklosser
to Pad stopperne
Bremsevæske
Vis flere instruksjoner
en

Koble den negative batterikabelen. Holde det borte fra batteriet for å sikre at den ikke kobler ikke uhell. Hvis bremsevæske nivået er mer enn halvveis mellom minimum og maksimum nivå, bruker en suge pistol for å fjerne det.
2

Løft baksiden av Camaro fra bakken med en bil jack. Støtte bilen på alle sider med bukker å hindre tipping. Løsne mutrene med en momentnøkkel og fjerne de bakre hjul og dekk.
3

Fest rotoren til navet med en lug mutter. Komprimere bøylen stempelet litt med en C-klemme, og husk å trykke endene av det mot påhengsmotoren bremsekloss og baksiden av kalipperen. Fjern C-klemmen etter å komprimere bøylen stempelet akkurat nok til å fjerne bremseklossene.
4

Ta ut brems pin ledeboltene og fjerne bøylen. Fester den til rammen på Camaro med mekanisk wire. Skyv ut bremseklossene og bremseklossens retainers.
5

Kontroller at caliper lysbilde støvler er fri for skader. Komprimer stempelet helt inn i boringen, igjen ved hjelp av en C-klemme. Fjern C-klemmen.
6

Fest bremseklossens stopperne til bøylen braketten. Installer bremseklossene, og pass på at slitasjen sensorer på innenbords bremseklossene er i den etterfølgende posisjon når rotoren beveger seg fremover. Installer bøylen og trekk til boltene til 23 ft lb
7

Skift dekk og hjul, og deretter senke bilen til bakken. Pumpe bremsene, venter 15 sekunder mellom kompresjoner. Refill eventuelle nødvendige bremsevæske å bringe den opp til riktig nivå. Bytt ut batteriet kabelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/56940.html

Previous:
Next:

auto Bremser