Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan holde Jeep Grand Cherokee Bremser Fra Warping

Front bremser fordreining eller, mer presist, var foran brems rotorer fordreining i Jeep Grand Cherokee et stort nok problem til å kalle ut en TSB (teknisk service bulletin) for SUV. Det dekket modeller produsert på slutten av 90-tallet og noen år etterpå. Årsaken ble funnet å være en defekt caliper med feil sentrering som resulterte i oppvarming og fordreining foran rotorer. Tilbakekallingen erstattet rotorene, pads, og målepunktet på et annet design. Det er andre ting du kan gjøre i tillegg til å bidra til å holde bremsene fra fordreining i din Jeep Grand Cherokee. Instruksjoner
en

Finn ut om du har målepunktene på bremsene foran som ble dekket under den opprinnelige TSB. Ta med Jeep til en sertifisert mekaniker til å avgjøre dette. Hvis du kjøpte Grand Cherokee secondhand du kanskje ikke være i stand til å gjøre noe med det, men du kan fortsatt prøve å få det reparert av en Jeep forhandler for å se om de fortsatt vil dekke det. Hvis målepunktene har faktisk blitt endret, og du har fortsatt en vridning i bremsene, går du videre til følgende fremgangsmåte.
2

Har rotorene fjernet og maskinert eller erstattes. De fleste steder vil ikke anbefale eller kan nekte å maskin et sammensatt rotor (funnet på Jeep Grand Cherokee modeller) slik erstatning kan være det eneste alternativet.
3

Kreve at navet flens rengjøres grundig når det gamle rotoren er fjernet fra kjøretøyet. Mest kvalifiserte brems teknikere vil rense flensen på hub med en vinklet die jeksel med et kurs rekondisjonering plate. Dette eliminerer enhver utilbørlig sitteplasser på innsiden hub av rotoren blir merkelig med rusk eller rust skape lateral kjøre-out. Sørg også for å fortelle tech ikke å bruke fett eller smøremiddel til navet bæreflens som dette kan også skape et avvik på Jeep Grand Cherokee.
4

Spør servicesenter for å ha bakbremsene justeres. Dette ville bare være et levedyktig alternativ på bak trommel brems programmer på Jeep Grand Cherokee og ikke bakre plate. Vanligvis, bakbremsene bli ujusterte og føre til at bremsene foran jobbe hardere for å kompensere. Dette kan skape mer varme i bremsene foran fordreining rotorene og tidlig slitasje på pads og rotorer.
5

Ikke la dem trekk til hjulene med en pneumatisk pistol når de er ferdige . Mens det kan være greit å tettsittende slepe nøtter opp navet med pistol, er det bedre å ha slepe nøtter etterstrammes fra det punktet med håndholdt momentnøkkel satt til 100 fot pounds. Dette gjør at dekkene ikke er for hardt til navet flensen, som også kan forårsake angre stress og deformere de fremre rotorene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57149.html

Previous:
Next:

auto Bremser