Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Slik fjerner Stuck bak rotorer på en ekspedisjon

Det finnes et par forskjellige grunner til at de bakre rotorene på din Ford Expedition står fast til navet. Avhengig av geografisk område, kan rust sikkert være den største faktoren. Imidlertid kan interiør parkeringsbrems sko være en annen grunn. Det finnes måter å få hver jobben gjort, og noen krever litt mer ømhet enn andre. Hvis du erstatter den bakre rotoren, trenger du ikke å bruke så mye delicateness når du fjerner den. Hvis du fjerner det for å ha det bearbeides på en brems dreiebenk og ønsker å bruke den, så du må bruke en stor grad av finhet for fjerning av det. Hvis rotoren er helt rustet til navet, vurdere å bytte rotoren helt. Du trenger
Floor jack
Jack stå
Hjulkile
1/2-inch stasjonen bryte bar
1/2-inch stasjonen socket satt
1/2-tommers skralle
1/2-inch stasjonen justerbar momentnøkkel Kalkun baster
DOT-godkjent bremsevæske
strikken
C-klemmen
Flathead skrutrekker
Spray smøremiddel
Stor hammer
Stor gummihammer
Slide hammer med rotor /trommel fjerning adapter (tilleggsutstyr)
Brake sko adjuster skje (valgfritt)
Hånd lommelykt (valgfritt)
Sandpapir
Anti- glidemiddel
Vernebriller
Vis flere instruksjoner
en

Park ekspedisjonen på et nivå asfaltert eller betong overflate. Slipp panseret låsen. Ikke sett på parkeringsbremsen.
2

Plasser en bremseklossen foran ett forhjul og åpne panseret. Ta halvparten av bremsevæske fra master sylinderen reservoaret med kalkun baster og kast. Sett på master sylinder cap.
3

Bryt hjulmutrene løs på bakhjulene med å bryte bar og en stikkontakt.
4

Hev baksiden av ekspedisjonen med gulvet jack og plasser bukker under bakakselen på venstre og høyre side.
5

Fjern lug nuts og hjul.
6

Fjern kalipperens skruene med skralle og en stikkontakt. Lirk bøylen av rotoren og pads ved hjelp av en skrutrekker, og støtte bøylen til rammen med strikk ledningen. Ikke la bøylen henger fra sin bremseslangen. Komprimere stempelet av bøylen innover ved hjelp av en C-klemme.
7

Ta elektrodene ut ankeret og fjerne kalipperens anker boltene med skralle og en stikkontakt. Fjern anker.
8

Fjern eventuelle rotor låseringene ligger på lug studs. Disse ringene kan kastes, og du trenger ikke å erstatte dem, slik at du kan lirke dem av uten hensyn. Hvis det ikke er noen låseringer, hopper du over dette trinnet.
9

Bestem etter beste viten hvordan rotoren er festet til navet. Hvis det er bevegelse i rotoren noe, så er det mest sannsynlig fast på de indre parkeringsbrems sko. Hvis det er absolutt ingen bevegelse i rotoren, så er det mest sannsynlig beslaglagt /rustet i navet. Spray sentrum av rotoren rundt navet og lug nøtter med smøremiddel. Hvis du erstatter rotoren, stryke på finnene med en heavy metal hammer (vernebriller). Hvis du vil lagre rotoren, bruk en gummihammer, men du vil ha mindre vellykkede resultater. Et lysbilde hammer med en adapter kan også bryte rotoren fri fra navet uten å pådra seg mye skade rotoren. Legge varme til navet og rundt slepe nøtter med en hånd lommelykt er en annen nyttig hint for å bryte rotoren fri for rust, men bare når du setter på rotoren.
10

Fjern gummi pluggen fra koøye befinner seg på baksiden av støtteplaten når rotoren er adskilt fra navet men er fortsatt fast i parkeringsbremsen sko. Inne i koøye er en stjerne justeringshjulet som kan vris i å trekke sammen parkeringsbrems sko tettere sammen ved hjelp av en brems sko adjuster skje eller en skrutrekker. Drei rattet inn til rotoren utgivelser fra parkeringsbrems sko.
11

å skifte i motsatt rekkefølge. Rengjør hub med sandpapir og påfør et tynt lag med anti-seize høytemperatur smøremiddel rundt kanten av navet og hvor midten av rotoren sitter mot den for å hjelpe til i fremtidige rotor fjerning prosedyrer.
12

Trekk til hjulmutrene til dekkene når ekspedisjonen er tilbake på bakken ved hjelp av den justerbare momentnøkkel. Også pumpe foten bremsepedalen for å gjenopprette hydrauliske trykket i den komprimerte caliper stemplene. Sjekk bremsevæskenivået i master sylinderen og legge til nye DOT-godkjent bremsevæske bare etter at du har pumpet på bremsepedalen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57118.html

Previous:
Next:

auto Bremser