Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan erstatte Fast Caliper Brake Pads


Du kan bytte bremseklossene på en fast caliper bremsesystem i en relativt kort tidsperiode i komforten av din egen garasje hvis du har know-how. Dette vil spare deg for tid, penger og bryet med å ta bilen inn til en profesjonell mekaniker eller forhandler serviceavdeling. Du trenger
Floor jack
Jack står
hjulmutternøkkel
skrutrekker
Momentnøkkel
Bremseklosser
Vis flere instruksjoner
1

Sikre kjøretøyet på et sett av jack stands og hekt batteripolene. Fjern hjulene på navene av kalipperne og sette alt du fjernet side slik at den ikke vil bli skadet eller gå tapt.
2

Fjern hettene på bremsevæske. Kontroller bremsen montering og boliger for å sikre at det ikke er skader eller overdreven korrosjon. Skyv stempelet tilbake for å gi plass til de nye putene. Avhengig av din bil kan du kanskje bruke en C-klemme for å trykke ned stempelet tilbake i hullet.
3

Bruk en skrutrekker til å lirke bøylen fremover. Når dette er gjort vil væsken stige i hovedsylinderen. Vask av bremsestøv og fjerne bøylen ved å fjerne festeboltene. Når du fjerner bøylen, sjekk for lekkasje og utbedre eventuelle situasjoner det kan være.
4

Smekk bremsekloss ut ved å trykke klemmene og fjerner den. Kast den gamle puten og smekk den nye bremsekloss på plass. Sørg for kalipperens festeboltene er opp til spesifikasjonene før re-installere. Re-installere bøylen og flytte til det nye hjulet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/56857.html

Previous:
Next:

auto Bremser