Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan erstatte en Caliper i en Nissan Pathfinder


En Nissan Pathfinder, som de fleste SUVer, er avhengig av sine bremser. Erstatte en slitt eller sprukket bremsekalippernes er ikke en lett oppgave, og gjøres best av en ekspert. Snakk med en til å sørge for at du vet nøyaktig hva du skal gjøre før du tar på slikt vedlikehold selv. Instruksjoner
Ta ut den gamle Caliper
en

Fjern riktig dekk og hjul montering når bilen står trygt hevet og støttet på støttebenet.
2

Koble bremseslangen fra bøylen ved å fjerne feste bolten. Plugg bremseslangen med et lite stykke gummi for å hindre bremsevæske tap og forurensning.
3

Fjern støtten festeboltene fra målepunktet. Løft bøylen bort fra knoke å fjerne det.
Installere New Caliper
4

Plasser den nye caliper montering på knoke. Sørg for at rotoren passer mellom bremseklossene. Installer skruene og trekk dem til riktig moment.
5

Koble bremseslangen til målepunktet. Bruk ny vaskemaskin med feste bolten og dreiemoment bolten til 12 fot pounds til 14 fot pounds.
6

Luft bremsesystemet. Åpne Utluftningsskrue og har noen andre hold nede på pedalen for å fjerne luften. Koble den negative batterikabelen før du gjør dette.
7

Bruk bremsepedalen igjen for å teste hele systemet. Pass på at elektrodene er satt, og pedalen er fast, og pass på at det ikke er noen lekkasjer.
8

Sett på hjulet og senke bilen. Test bremsene på veien.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/56886.html

Previous:
Next:

auto Bremser