Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan endre gnist plugger i en Hyundai XG350

The tennplugger i din Hyundai XG350 (som i alle andre kjøretøy) er ansvarlig for å gi motoren sylindere med elektrisitet som trengs for å utføre tenningen i bilen. Den gnist antenner drivstoffet i forbrenningskammeret i motoren og gir kraft til å bevege bilen fremover. Etter ca 30 000 miles, disse tennpluggene slites ned og må endres. Du trenger
Stikknøkkel
Spark plug socket forlengelse
Socket forlengelse
Spark plug gap kontrolløren
Vis flere instruksjoner
en

Åpne hette og finn tennplugg ledninger på Hyundai XG350. Ledningene går på tvers av toppen av motoren og er enten blå eller svart (avhengig av produsenten av de siste tennplugg ledninger som ble installert). Tennpluggene er under ledningene, så disse må fjernes. Men bare fjerne dem en om gangen, og starter med lengst til høyre tennpluggen.
2

Trekk tennplugg ledning ut. Hold på pluggen delen av tennpluggen og trekk den ut av motoren. Det er ingenting som holder den på plass, men det passer tettsittende over toppen av tennpluggen så du må dra ganske hardt.
3

Fest kontakten forlengelse til pipenøkkel og deretter legge til tennpluggen forlengelse over enden av kontakten forlengelse.
4

Skyv pipenøkkel og utvidelse ned i toppen av motoren og orientere skiftenøkkel, slik at kontakten forlengelse glir over toppen av tennpluggen.
5

Slå tennpluggen mot klokken og trekke forlengelsen rett ut fo motoren for å ta ut pluggen.
6

Hold den nye tennpluggen i hånden slik at du enkelt kan se elektrodene. Skyv tennplugg gap kontrolløren mellom elektrodene. Gapet kontrolløren ser ut som en flat metall plate med varierende tykkelse. På forsiden av platen, det er tall som representerer ulike inches eller millimeter i tykkelse. Juster gapet mellom elektrodene ved å bøye den øverste elektrode på pluggen enten opp med hjelp av gapet verktøyet eller ned med tommelen inntil gapet er 0.043 i eller 1.1mm. Dette gapet målingen er spesifikk for XG350, så gapet må gjøres til denne spesifikasjonen for optimal gnist.
7

Sett tennpluggen inn i Plugghetter med elektrodene vender ut og sett pluggen inn i motoren. Vri med klokken for å stramme pluggen til du føler motstand. Deretter gi pluggen en ekstra 1/8 til 1/4 omdreining.
8

Skyv tennpluggen tilbake over toppen av tennpluggen og gjenta trinn 4 til 7 for hver motor sylinder gnist plugg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57319.html

Previous:
Next:

auto Bremser