Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan erstatte PT Cruiser Brake Pads

Gjennom normal slitasje, vil bremseklossene på Chrysler PT Cruiser slites ned og krever erstatning. Selv om det anbefales å skifte rotorene eller ha dem maskinert da skifte til det er tilfeller hvor erstatte putene er akseptabelt. Alle PT Cruisers har skivebremser foran, men noen kan også bak skivebremser, i stedet for bakre trommelbremser. Bytte pads på forsiden eller baksiden av Cruiser sysselsetter en lignende fremgangsmåte. Du trenger
Hydraulisk jekk
Jack stå
Tire jern
Metric skiftenøkkel satt
Stor C-klemmen
Metal kleshenger
Bremsevæske sug
Dot- 3 bremsevæske
Replacement pads
Emery klut
Momentnøkkel
19-mm-kontakten
Silikon brems smøremiddel
Vis flere instruksjoner
en

Ta bort 1/3 av bremsevæske fra master sylinderen ved hjelp av en bremsevæske hevert. Kast væsken og erstatte master sylinder dekselet.
2

Sprekk de fem hjulmuttere løs på den ene siden med dekk jern. Løft Cruiser hjelp av en hydraulisk jekk og sted en jack stå under rammen rail å støtte bilen. Fullfør fjerne slepe nøtter og deretter ta av hjulet.
3

Plasser store C-klemmen over påhengsmotor pad og den bakre caliper boliger. Stram klemmen å komprimere bøylen stempelet til stempelet sitter inne stempelboringen.
4

Fjern det øverste og nederste caliper ledeboltene ved hjelp av en metrisk skiftenøkkel. Fjern bøylen og pad montering. Støtte bøylen til fronten coil spring ved å bøye en metall kleshenger i en provisorisk krok. Ikke la bøylen å henge fra bremseslangen eller skade på slangen kan forekomme.
5

Lirk påhengsmotoren pad klemmene ut av bøylen bolig og deretter fjerne puten. Trekk innenbords pad fra bøylen stempelboringen.
6

Rengjør området av bøylen broen der de backing plate kategoriene putene kontakt med smergelpapir. Påfør et tynt lag med silikon brems smøremiddel til kontaktpunktene. Installer erstatning pads - innenbords pad først og deretter påhengsmotoren pad. Påfør et tynt lag med silikon brems smøremiddel på ikke-gjenget areal på kalipperens ledeboltene. Sett på bøylen og pad montering over rotoren og deretter skrur ledeboltene.
7

Skift hjul og lug nuts. Trekk til hjulmutrene skylle til navet og senk Cruiser. Bruk en momentnøkkel og en 19mm socket å trekke til mutrene ordentlig til 100 fot pounds. Gjenta fremgangsmåten for den andre siden.
8

Pump foten bremsepedalen fem til seks ganger til sete de nye pads til rotoren. Når pedalen føles fast, kontrollerer og justerer bremsevæskenivået i master sylinderen. Prøvekjøre Cruiser å sikre bremsesystemet fungerer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57318.html

Previous:
Next:

auto Bremser