Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvor å Endre Chrysler Sebring Bremser

The Chrysler Sebring kan ha hatt ulike inkarnasjoner, men noen komponenter, som bremser, forblir i hovedsak de samme. Putene på Sebring hovedinngang bremseskiver må endres på maksimalt 60.000 miles, muligens enda raskere. Du trenger
hevertrør
Jack står
hjulmutternøkkel
Skralle
Brake renere
Høy temperatur fett
Bremseklosser
C-klemmen

Vis flere instruksjoner
en

Hevert bremsevæske ut av master sylinderen, og trekker ut væske med en ren hevertrør kalkun baster, til sin reservoaret er ikke mer enn halvfull. Master sylinderen er plassert på motoren i nærheten av brannmuren på førersiden, nær spankulere tårn. Reservoaret vil du sug fra er på toppen av sylinderen.
2

Løft fronten av bilen på bukker og fjerne hjulene. Plasser slepe nøtter fra hjulene på hjulet studs og stram dem lett å holde bremseskivene på plass.
3

Koble bremsekalippernes fra sin monteringsbrakett ved å fjerne styrepinnene med en skralle. Henge bøylen litt vekk fra bremseskiven ved hjelp av en kraftig ståltråd. Ikke heng bøylen ved sin bremseslangen.
4

tak og fjern bremseklossene, etterfulgt av sine shims, fra innsiden av festebraketten. Kast de gamle pads og rengjør shims med brems renere. Smøring av bakplater med en høy temperatur fett vil også hjelpe. Installer de nye bremseklossene med mellomlegg.
5

Komprimer bøylen sin pin tilbake i sine hull med en C-klemme. Dette vil sende ekstra væske tilbake i master sylinder, som er grunnen til at vannlåsen var nødvendig. Installer bøylen tilbake på festebraketten, så smøre og stram styrepinnene.
6

Bytt hjulene på bilen etter å ha skiftet bremsene på begge sider, og deretter senke bilen. Refill master sylinder med så mye fersk væske om nødvendig.
7

Seat de nye bremseklosser på platen ved å trykke på bremsepedalen til den kjennes hard.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57206.html

Previous:
Next:

auto Bremser