Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan erstatte skivebremser bak i en Ford Explorer

I motsetning til mange biler, ikke erstatte skivebremser bak i en Ford Explorer ikke krever noen spesielle verktøy for å komprimere stempelet. De eneste nødvendige verktøy er en momentnøkkel og en 8-tommers C-klemmen. Les videre for å lære hvordan å erstatte skivebremser bak for å unngå heftig arbeidskraft avgifter på butikken. Du trenger:
sprøyte eller sug pistol
lukket beholder
Momentnøkkel
Wire
Bil jack
C-klemmen
to innenbordsmotorer bremseklosser
2 utenbordsmotor brems pads
2 bremseskoen tøfler
Bremsevæske
Liten trekloss
Vis flere instruksjoner
en

Hevert lag 2/3 av bremsevæske fra hovedsylinder reservoaret for å forhindre overløp ved komprimering av stempelet inn i boringen. Tøm bremsevæske inn i et godkjent, lukket beholder og kast av ordentlig.
2

Løft baksiden av Explorer fra bakken ved hjelp av en bil jack. Bruk jekkstativer å støtte kjøretøyet på alle sider for å hindre at den velter. Løsne mutrene med en momentnøkkel og fjerne bakhjulene.
3

Koble bremsekalippernes uten å fjerne bremseslangen. Plasser målepunktet til side ved hjelp av mekanikk wire. Ta ut de indre og ytre bremseklosser fra målepunktet.
4

Komprimer stempelet inn i boringen med en 8-tommers C-klemmen. Bruk en trekloss eller noe lignende for å plassere under C-klemme og presse mot stempelet.
5

Installer innenbords bremsekloss, og deretter sette holderen våren i bøylen stempelet. Begynn med den ene enden av påhengsmotoren bremsekloss på bøylen og vri det nedover til ørene og våren sete fullt.
6

Sett skoen tøfler på bakhjulet skivebremse adapter, og deretter flytte målepunktet. Skift hjulene på Explorer og senk den ned på bakken. Pumpe bremsene til sete putene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/56944.html

Previous:
Next:

auto Bremser