Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvor å Endre bremseskiver på en Toyota Avalon

En verksted vil belaste $ 60 til $ 90 en time å erstatte rotorene på din Toyota Avalon, og du vil bli belastet minst en times arbeid per rotor selv om det bare tar noen få minutter hver til å endre dem. Med de rette verktøyene og noen bil eller mekanisk erfaring, kan du gjøre det selv og spare. Du trenger
Floor jack
Jack står (2)
Hjulkile
1/2 tommers stasjonen bryte bar
1/2 tommers stasjon metriske socket sett (opp til 21 millimeter)
1/2 tommers skralle Kalkun baster
DOT 3 bremsevæske
1/2 tommers stasjon justerbar momentnøkkel
strikken
Small /medium brekkjern
Ball peen hammer
Vernebriller
Bremse-spray
Butikk filler
Vis flere instruksjoner
en

Park Avalon på en flat asfaltert underlag. Sett på parkeringsbremsen og slipp panseret låsen. Plasser en bremseklossen bak en bakre dekk, åpne panseret og fjerne halvparten av bremsevæske fra master sylinderen reservoaret ved hjelp av kalkun baster. Kast væsken hensiktsmessig og ikke gjenbruk. Sett på master sylinder cap sikkert.
2

Bryt hjulmutrene løs på forhjulene med å bryte bar og en 21 millimeter socket.
3

Lift forsiden av Avalon med gulvet jack og plassere en jack stå under venstre og høyre fremre rammen skinner. Fjern lug nuts og hjul.
4

Komprimer stempelet av venstre fremre kaliper med brekkjern kilt mellom bøylen koøye i front og rotoren. Komprimere stempelet til den når bunnen inne i bøylen.
5

Fjern kalipperens bro boltene på venstre målepunkt med skralle og en stikkontakt. Lirk bøylen og bro ut av rotoren som en vedlagt enhet og støtte det til spiralfjær ved hjelp av en strikk ledningen.
6

Fjern rotoren. Hvis rotoren ikke kommer ut av navet, sette på vernebriller og slå rotoren med hammeren på den flate enden av finnene. Strike det både innover og utover til det bryter løs fra navet.
7

Gjenta trinn 4, 5 og 6 for høyre side.
8

Spray de nye rotorer med brems renere liberalt og tørke av dem med en butikk fille. Sørg for å spraye begge sider av rotorene inne i navet og overalt.
9

Plasser den nye rotoren (e) på hjulet hub og erstatte bøylen og bru over den nye rotoren. Stille opp kalipperens bro boltene til hullene i knoke og stram til med en skralle og en stikkontakt. Gjenta trinn for den andre siden.
10

Skift hjul og hjulmuttere. Stram tettsittende og senke Avalon til bakken. Stram til mutrene med justerbar momentnøkkel stilt inn på 80 fot pounds.
11

Fjern bremseklossen.
12

Løsne parkeringsbremsen og pumpe foten bremsepedalen å gjenopprette hydrauliske trykket i den komprimerte caliper stempler. Unnlatelse av å utføre dette trinnet vil være farlig. Kontrollere og justere bremsevæskenivået i master sylinderen bare å legge ny DOT 3 bremsevæske. Ta en prøvetur.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57122.html

Previous:
Next:

auto Bremser