Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Slik fjerner bremseskiver Fra en Chevy Avalanche

Måtte fjerne bremseskiver fra en Chevy Avalanche er ikke så komplisert som du kanskje tror, ​​forutsatt at du eier noen verktøy og har noen tekniske kunnskaper. Enten du fjerner dem å erstatte dem eller fjerne dem for å få til en maskin butikk og få dem slått på en dreiebenk, kan du gjøre jobben selv og spare betydelige penger på arbeidskraft pådrar seg på lokale verksteder eller forhandler. Du trenger
Floor jack
to bukker
Hjulkile
1/2-inch stasjonen bryte bar
1/2-inch stasjonen socket sett (opp til 7/8- inch)
1/2-inch skralle
1/2-inch stasjonen justerbar momentnøkkel Kalkun baster
DOT-3 godkjent bremsevæske
Small /medium lirke bar
Bungee ledningen
Ball peen hammer eller tung gummihammer
Vis flere instruksjoner
en

Park Avalanche på et nivå asfaltert eller betong overflate. Slipp panseret låsen. Sett på parkeringsbremsen. Plasser bremseklossen bak ett bakhjul.
2

Åpne panseret og ta minst halvparten av bremsevæske fra master sylinderen reservoaret ved hjelp av kalkun baster og kast. Sett på master sylinder dekselet ordentlig.
3

Fjern midthetten på forhjulene og bryte slepe nøtter løse med å bryte bar og en stikkontakt.
4 < p> Løft den fremre akselen på Avalanche og plasser bukker under den fremre rammen rail.
5

Fjern lug nuts og hjulene.
6

Komprimer stempelet til venstre foran caliper innover hjelp av små /mellomstore lirke bar kilt mellom rotoren og koøye foran bøylen. Trykk stempelet i metodisk og helt til den når bunnen.
7

Fjern kalipperens bro boltene plassert på baksiden av knoke med skralle og en stikkontakt.
8

Lirk bøylen og bridge (sammen) og støtte til rammen med en strikk ledningen.
9

Fjern rotoren. Hvis du erstatter rotoren, kan du slå den av med en ball peen hammer hvis det er fast til navet av rust. Hvis du lagrer rotoren til å bli gjenbrukt, trenger du en tung gummihammer for å fjerne hvis det er fast til navet med rust slik at du ikke skader eller vrir rotoren.
10

sette alt sammen igjen når du er ferdig med å snu rekkefølgen. Ikke glem å trekk til mutrene med justerbar momentnøkkel satt til 140 fot pounds og å pumpe foten bremsepedalen for å gjenopprette det hydrauliske trykket tilbake til bøylen stempler. Juster nivået på bremsevæske i master sylinderen med bare nye DOT-3 bremsevæske.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57121.html

Previous:
Next:

auto Bremser