Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan erstatte en bremseslange i en Dodge Durango

Hvis du kjører din Dodge Durango gjennom intense forhold, kan det være lurt å forbedre kvaliteten på deler som brems linje. Skifte lager tråd med en rustfritt stål kan hjelpe bremsene vare lenger. Ikke ta forsøk på å erstatte bremsen linje med mindre du er kunnskapsrik om Durango bremsesystemet. Du trenger
Replacement brake line
Jack og bukker
Tire jern
Linje fastnøkkel
Non-absorberende plugger
Vinylrør
Bremsevæske

Vis mer Instruksjoner
en

Hev bilen på bukker laget for Durango din. Ta av hjulet for å få tilgang bremsen linjen og bake kaliper (for lufting av systemet på slutten).
2

Åpne panseret og se inni motoren. Finn brake master sylinder, som bør være i nærheten av førersiden i motorrommet og montert til makten brems booster. Spore bremseslanger kjører fra det og til hvert hjul.
3

Fjern den delen av bremsen linjen ved å løsne boltene (og mulige parentes) som støtter det. Bruk en linje eller bluss mutter skiftenøkkel. linje Du trenger to skiftenøkler hvis kontaktene er festet med to bolter i hver.
4

Installer den nye erstatning linje. Sørg for at det er en pre-fabrikerte brems linje med røret ender allerede blusset og beslag installert.
5

Luft bremsesystemet for å fjerne luft. Åpne Utluftningsskrue på bøylen og koble en vinyl røret til en beholder med bremsevæske. Har en annen person trykker på bremsepedalen til luften er borte.
6

Refill master sylinder med så mye væske om nødvendig. Sette på hjulet igjen og senke bilen. Test bremsene etter å ha byttet hele linjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/56922.html

Previous:
Next:

auto Bremser