Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan installere nye bremseskiver

Umiddelbar vedlikehold er nødvendig på alle kjøretøy som har en hard tid å stoppe. En bil bremsesystemet er komplisert og avhengig av hundrevis av forskjellige deler for å kunne stanse kjøretøy i bevegelse. Skivebremser fungerer når et stempel presser sammen bremseklosser rundt en rotasjon skivebremsskiven. Rotorer som har blitt slitt, deformert eller skadet av bremseklossene og caliper må byttes. Du kan løse problemet med noen vanlige verktøyene du har hjemme og den nye delen. Du trenger
Replacement brems rotorFloor jackAllen wrenchHammerBrake renere
Vis flere instruksjoner
en

Park bilen på en hard, flat overflate. Heve bilen og plassere vekten over en jack stativ som er plassert under bærende ramme. Senk bil eller lastebil på støttebenet til den bærer vekten av kjøretøyet, og løfting pluggen kan fjernes. Det er bedre å løfte og støtte foran og bak jevnt når du ønsker å installere nye bremseskiver slik at lasten er jevnt støttes. Hev foran, bak eller begge sammen, slik at du kan fjerne hjul og dekk for å avsløre bremsekalipere og rotorer.
2

Sett en umbraconøkkel inn i en av de fester boltene som holder bremsekalippernes til bøylen montering plate. Først bryte løs begge boltene før du tar en om gangen helt. Dette avlaster trykket på den ene av boltene når den andre er fjernet. Spray boltene med brems renere og bruk en børste til å fjerne rusk som kan ha bygget opp rundt hodet eller skaftet av boltene.
3

Ta tak i bøylen med begge hender og skyv bøylen av rotoren i en oppadgående bevegelse. Noen ganger er en ende av bøylen vil gli av lett, men den andre har et fastere grep på rotoren, ganske enkelt wiggle bøylen fram og tilbake til den stramme side kommer fri av rotoren. Sett bøylen off mot midten av bilen. Hold bremseslanger bort fra arbeidsområdet for å hindre dem fra å bli kuttet eller skadet.
4

Trykk på baksiden av rotoren mot deg selv. Starter på en og jobbe rundt rotoren før du peke tilbake på stedet du startet. Noen rotorer holde seg til akselen med skitt eller rust som holder dem fra å bli frigjort. Det er ingenting som holder rotoren løsner etter bøylen er fjernet. Fortsett å trykke og arbeider rotoren gratis inntil den faller ned hjulet studs og kan bli erstattet av en ny.
5

Rengjør rotoren sete. Fjern alle rusk og oksidasjon som har bygget opp, og som kan hindre at rotoren sitteplasser jevnt. Bruk brems renere og en børste for å få akselen klar for den nye rotoren.
6

Rett inn hullene i rotoren med akselen hjulet studs og skyve rotoren på plass. Skyv bøylen over rotoren og sikre den. Test bremsesystemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57096.html

Previous:
Next:

auto Bremser