Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Slik fjerner Bremsekalippere på en bil

med calipers er en viktig del av bremsesystemet. De holder trenger bremseklossene som tilbyr støtte og dempe bremsene til å fungere ordentlig. Målepunktene er bare en del av bremsesystemet , så det er andre deler underveis for å fjerne for å få tilgang på målepunktene . Instruksjoner
en

Finn og fjern dekselet fra bremsevæske reservoaret . Hevert off to tredjedeler av væsken . Ikke sug med munnen , i stedet bruker en pumpe eller baster
2

Løsne hjulet slepe nøtter og heve fronten på bilen på jackstands . . Pass på at bilen er sikkert på jackstands før du starter noe arbeid . Skyv stempelet tilbake inn i bremsekalippernes kjerne . Dette kan gjøres enten med en C -klemme eller skrutrekker , avhengig av merke og år av kjøretøyet .
3

Fjern bremseslangen bolt for å fjerne bremseslangen . Ha en fille hendig å fange væske sølt . Pakk den åpne enden av bremseslangen i plastfolie for å unngå mer smitte og forurensning . Ikke koble fra bremseslangen fra bøylen hvis du bare fjerner bøylen .
4

Skru de to caliper bolter eller Powerpoint pins, avhengig av merke og år av kjøretøyet. Fjern bøylen forsiktig ved å ta ut boltene helt og rullende bøylen opp og bakover ved montering stud .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/56822.html

Previous:
Next:

auto Bremser