Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvor å Fastsette Suburban Bremser

Dårlig bremser kan forårsake alvorlige problemer, selv på store biler som Chevy Suburban. Du trenger for å få bremsene løst så snart som mulig. Den viktigste årsaken til dårlige bremser på alle kjøretøy er nedslitte bremseklosser. Bytte pads enkelt løser dette problemet. Hvis slitte pads ikke erstattes raskt, men de kan føre til mer alvorlige skader på bremsen forsamlingen, og tvinger deg til å erstatte større deler som bremseskiver. Du trenger
snylte verktøy
Jack står
Store blokker
Brake renere
C-klemmen
Open-end fastnøkkel
Anti-hvin sammensatte
Chevy Suburban bremseklosser
Vis flere instruksjoner
en

Drain om ... "av bremsevæske fra master sylinderen reservoaret ved hjelp av en skikkelig snylte verktøyet. Hev og støtter den fremre eller bakre enden av Suburban på bukker, løsne mutrene først. Blokker hjulene på den andre enden, og deretter fjerne hjulene på hevet slutten.
2

Vask hele bremseskiven og kalipperen med en aerosol brake-system renere, plassere en gryte under for å fange rester. Ikke bruk oljebaserte renere.
3

Trykk bremsekalippernes er stempelet i bøylen ved hjelp av en C-klemme . Gjør dette sakte og litt om gangen og se på master sylinder er væskenivået å sikre at det ikke koker over. Du må fjerne lufteskruen først for en Suburban med blokkeringsfrie bremser.
4 < p> Koble bøylen fra bremseskiven. Koble slangen fra bøylen ved å fjerne sitt innløp-passkruene og plugg hullet. Fjern boltene montering bøylen braketten til skiven med en fastnøkkel til å løsne bøylen.

5

Kontroller tilstanden på bremseskiven. Hvis det er dype spor i platen (som et resultat av slitte, forsømte bremseklosser), bytt plate.
6

Fjern den nedre bolt montering målepunktet på braketten og vri bøylen opp for å nå de bremseklossene. på bakbremsene på en Suburban 1500-modell, må du holde bøylen lysbildet pin med en skiftenøkkel mens løsne monteringsbolten med en annen.
7

Fjern den indre og ytre bremseklosser fra bøylen Ta ut og sjekk de øvre og nedre pad holderne fra festebraketten Sett dem hvis de er i god stand;.. erstatte dem hvis de er sprukket eller forvrengt.
8

Påfør en anti-tyster compound til bakenden av dine erstatning pads og la det stå i noen minutter. Installer de nye indre og ytre bremseklosser til målepunktet.

9

Sett bremsekalippernes i motsatt rekkefølge, ved hjelp av en ny tetningsskive når du kobler bremseslangen til målepunktet. Sett hjulene og senke bilen når du har byttet ut putene på begge hjulene. Gjenta på den andre enden av Suburban og fyll på master sylinder når du er helt ferdig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57139.html

Previous:
Next:

auto Bremser