Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvor ofte erstatte brake rotors

En anbefaling om hvor ofte bremseskiver bør skiftes på et kjøretøy. Historie

rotorene har kommet ned i pris betraktelig i det siste tiåret. Tilbud og etterspørsel har vært en stor bidragsyter, så vel som mange land tilbyr nå produksjon både utenlandske og innenlandske auto deler til en konkurransedyktig pris i ettermarkedet auto deler industrien. For å være konkurransedyktig med de ettermarkedet auto del butikker, har selv forhandlere komme ned i pris. Den andre faktoren i prisingen er den omstruktureringen av rotorene. Mange biler tilbyr nå det som refereres til som en "knock-off"-rotor, noe som betyr når bøylen er skrus løs fra broen er rotoren bare fjernet fra navet. Eldre biler hadde hub-boltet rotorer hvor fett tetningene og lagrene måtte pakkes om og trykket. Noen eldre fire-hjulsdrevne kjøretøy måtte ha fire-hjulsdrevne huber demontert for å fjerne rotorene. Mange bilprodusenter tilbyr nå både foran og bak skivebremser med en "knock-off" rotor, noe som sparer både tid og penger for å erstatte.
Geografi

Behovet å erstatte rotorer oftere stammer fra det geografiske aspekt av USA. Mange steder som ikke opplever alvorlig vintervær vil få lengre levetid ut av flere komponenter. Områder som har alvorlig vintervær som bruker etsende sand og salt på veiene vil sterkt redusere levetiden for mange komponenter som utsettes for miljøet. Rotorer er ingen exception.With det i tankene, steder som sørstatene har en bedre sjanse til å snu rotorene på kjøretøyene motsetning til å erstatte dem fordi corrosiveness ikke har beslaglagt rotoren til navet som det ville i de områdene som opplever alvorlig vinter vær. Det er omstendigheter i Nordøst hvor rotorer må bokstavelig talt hamret fra navet på bilen for å fjerne.

Typer
p Det er to typer av vanlige rotorer. Den ene er en "luftet" rotor der to platene er smeltet sammen med ventilasjonsåpninger i mellom. Disse er som regel alltid brukt for skivebrems foran applikasjoner og også i bakre på større og tyngre biler som tilbyr fire hjul skivebremser. Den andre typen av rotoren er en enkel plate eller fast rotoren. Solid rotorer er vanligvis brukt bare for bakre skivebrems applikasjoner og er generelt funnet på mindre og lettere biler.
Funksjon

Ved søknad på bremsepedalen i et kjøretøy, brems væske bygger opp hydraulisk trykk og strekker stemplene i kalipperne, som presser bremseklossene sammen over fremre og bakre overflaten av rotoren. Elektrodene er vanligvis laget med et delvis metallisk materiale, og rotorene er åpenbart metallisk, slik at det er en stor del av varmen skapt av den friction.Depending på bremsepartiene vaner og betingelsene driveren opplever, kan visse tilstander som oppstår pulseringer hvor rotoren overskredet sin grense og vridd litt. Dette kalles utrenning i rotoren, og som ville måtte måles mot mengden av tykkelsen rotoren har forlatt for å kunne maskin eller dreie rotoren ned på en dreiebenk for å sant det og eliminere utrenning . Problemet er nå at rotoren er tynnet ned til et mer kompromittert tilstand og sjansene for kjøre-out reoccurring er større enn bare å erstatte rotoren.
Expert Insight

Mange mekanikere vil heller erstatte knock-off rotorer når man avslutter en pad erstatning for mange grunner. Det først og fremst er for minimal comeback og lavere kundeklager. Kostnaden for å erstatte rotorer på vanlige biler er neppe mer enn prisen på den delen for å erstatte den siden bøylen må komme av kjøretøyet for å erstatte klossene. Som en tommelfingerregel, når pads må skiftes, er rotorer anbefalt eller må skiftes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57091.html

Previous:
Next:

auto Bremser