Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan lage Double Flare Brake Lines

Kjøretøy i USA alle bruke en dobbel flare brems linje. Den doble blusset linjen sitter mot en brems komponent (enten master sylinder innløp eller utløp beslag, eller bremse slanger på slave sylinderen). Fakkelen refererer til enden av bremseline slangen som er åpnet, eller brennes, til en 45-graders vinkel. Fakkelen er deretter kastet over på seg selv, noe som skaper en sikker, dobbel flare. Å gjøre dobbel flare bremseslanger er ekstremt utfordrende. Selv om det er mulig å gjøre, de fleste til slutt mislykkes i vellykket fremstilling av en stabil dobbel flare. Dette skyldes det faktum at det å gjøre en dobbelt bluss krever presisjon. Hvis fakkelen er ikke perfekt, vil linjen til slutt lide en katastrofal svikt i bremsesystemet, som kan forårsake alvorlig skade eller død for alle i bilen. Hvis du kommer til å forsøke å lage en dobbel flare, vil du trenger spesialisert utstyr og mye tålmodighet. Du trenger
Double bluss verktøysett
Tube nøtter
Steel brake line
Tube cutter, File
Vis flere instruksjoner
1

Sett et rør mutter over enden av stål brems linjen slik at den gjengede enden vender mot slutten av bremsen linjen du skal jobbe på.
2

Kontroller begge endene av bremsen linjen er fri for eventuelle grader og er sanne og nivå. Du må kanskje bruke en tube cutter og en metall-fil for å oppnå dette.
3

Legg enden av bremsen linjen inn i linjen klemme, slik at bremsen linjen stikker ut av toppen av klemmen.
4

Sett bremsen linjen ambolt brukes til å lage doble fakler på forsiden av klemmen. Ambolten har to sider. En side er flat og den andre siden er hevet og passer inn i sentrum av slangen. Sett den flate siden av ambolten mot klemmen ved siden av bremsen linjen.
5

Juster utsatt lengden på bremsen linjen. Det er en linje på midten av den ambolt som angir hvor langt enden av bremsen linje må bli utsatt for. Juster slutten av linjen før den passer med linjen på ambolten.
6

Stram ambolten ned. Dette er viktig. Bremsen linje må ikke bevege seg når du strammer den ned.
7

Place hevet slutten av ambolten inn til sentrum av bremsen linjen.
8

Plasser fakling verktøyet over ambolten og klemme. Ambolten har en stor skrue med en 45-graders vinklet litt på slutten av den.
9

Stram fakling verktøyet slik at enden av linjen bobler ut. Stramme det til ambolt sitter helt inntil klemmen. Deretter fjerner fakling verktøy og ambolt. Du vil merke at linjen har dannet en boble. Hvis linjen har flyttet i det hele tatt, må du re-cut linjen og starte på nytt.
10

Monter 45-graders fakling enden av verktøyet mot midten av slangen og stram fakling verktøy en gang til. Mens du gjør dette, vil bobble kaste over på seg selv, danner en 45-graders dobbel flare. Fakkelen skal være helt sant og torg, og perfekt sentrert for at det skal holde i bilens bremsesystem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57328.html

Previous:
Next:

auto Bremser