Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan erstatte de Skivebremser på en Ford 500

The Ford Motor Company produserte Ford 500 fra 2005 til 2007. Den erstattet den Taurus, deretter ble omdøpt til Taurus i 2008. Som gjorde den senere-modell Taurus, inneholdt 500 foran og bak skivebremser. Bremsene foran støttet 75 prosent bremseevne for bilen og bak følger resten. Siden de bakre kalippere og pads er mindre, var det en masse problemer med for tidlig bremseslitasjen. De skivebremser foran
p Det er noen viktige forskjeller i å utføre en skivebrems foran reparasjon på Ford 500. Løft bilen, men skifte til nøytral før løfting. Dette vil tillate forhjulene å rotere samt flytte frem og tilbake for bedre tilgang til bøylen guide og ekspansjonsbolter.

Etter å ha fjernet hjulene, fjern de to caliper ledeboltene fra bøylen og deretter lirke caliper av rotoren. Fjern innenbords pad fra bøylen stempelet og fjern påhengsmotoren pad. Fjerne kalipperens anker bolter vil kreve et egnet verktøy som en breaker bar. Ford anbefaler kaste og erstatte ankerboltene for reinstallering. Ankeret bare må komme av hvis skiven blir erstattet, men når pads blir erstattet, er det alltid en god idé å erstatte rotorene også.

Når ankeret er ute av veien, fjern rotor skruen og fjern rotoren.

Komprimer bøylen stempelet innover ved hjelp av en stor C-klemmen til stempelet bunner ut i hullet.

å installere pads, er det best å kjøpe et sett som kommer med nye rangle klipp og maskinvare. Ta ut de gamle klipp og maskinvare og sett de nye bort på ankeret. Smør anleggsflaten av klippene ved hjelp av en anti-seize compound eller høy temp silikon brems smøremiddel

Bytt rotor, anker -. Nye anker bolter skal strammes til 81-fot pounds - pads, og deretter bøylen. Bytt ledeboltene, men smøres med ikke-gjengede delen før du setter. Stram ledeboltene til 40-fot pounds.

Bytt hjulene og nøtter. Trekk til mutterne til 100 fot pounds

å sete putene på 500, starte motoren og deretter bruke 20 -. Til 30-foot pounds press på bremsepedalen for ett helt minutt. Slå av motoren og pumpe pedalen for å se etter fasthet. Alltid kontrollere og justere bremsevæske nivå før du skifter bremser.
Skivebremser bak

Prosedyren er lik erstatte bremsene foran. En viktig forskjell er å fjerne den integrerte parkeringsbremsen kabelen fra målepunktet. En annen stor forskjell er bøylen stempler. Stemplene benytter en gjenget utforming, og et spesielt verktøy må brukes til å arbeide med dem. Dette verktøyet er tilgjengelig for kjøp eller leie på de fleste deler butikker. Venstre side caliper - førersiden - må dreies med urviseren mens trykket til stempelet boringen blir forvaltet. Dette kan være vanskelig og kan kreve gjentatte forsøk. Retten caliper - passasjersiden - må dreies mot klokken på samme måte å komprimere stempelet

Igjen, anbefales det å kaste og erstatte kalipperens anker bolter.. Momentgrensene spesifikasjonene er de samme for foran og bak.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57327.html

Previous:
Next:

auto Bremser