Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan lage parkeringsbrems Justeringer i en Toyota Tacoma

Juster Toyota Tacoma parkeringsbremsen når det ikke lenger holder din lastebil i parken. På eldre lastebiler, modeller 1999 eller eldre, er denne justeringen enkelt, og du bør utføre med jevne mellomrom for å sikre at parkeringsbremsen holder. Denne enkle justeringen sparer du tid og penger du vil bruke tar din lastebil til mekaniker, og det gir deg en følelse av prestasjon når fikse din lastebil. Du vil bruke en annen teknikk for årene 2000 til 2006. Du trenger
eller tang
Jack og bukker
skrutrekker
Tire jern
Vis flere instruksjoner
justere fra innsiden på modellene 1999 eller eldre

en

Fjern konsollen dekselet som holder håndbrekket på innsiden av lastebilen. Finn denne konsollen mellom førersetet og passasjersetet foran.
2

Juster mutterne som holder to wire stenger stikker ut av ryggen av metallplaten. Flytt nøtter litt med en skiftenøkkel eller tang og deretter teste lastebiler brems. Holde justere til parkeringsbremsen holder lastebil i parken.
3

Sett på parkeringsbremsen konsolltrekk.
Juster Under lastebil på modellene 1999 eller eldre
4

Løft den bakre enden av Tacoma. Jekke opp bilen og sted bukker under den for støtte.
5

Finn vaierne kjører fra hvert av bakhjulene til midten av lastebilen. Juster mutteren som holder der disse to kablene kommer sammen. Bruk skrutrekker til å justere mutteren.
6

Nedre din Tacoma bruke jekken og fjerne jekkfoten. Test justeringen ved å trekke på den håndbrekk og merke bilen stikker i parken.
Justering for Years 2000-2006
7

Løft den bakre enden av Tacoma . Jekke opp bilen og sted bukker under den for støtte.
8

Ta av bakhjulene ved hjelp av dekk jern og finn hullet der stjernen justeringsmutter holdes. Plasser skrutrekker i hullet og juster mutteren til platene ikke slå lenger.
9

Flytt justeringsmutter tilbake åtte hakk. Sett dekkene tilbake på og senke bilen.
10

Trykk inn på parkeringsbremsen med 33 ft-lb dreiemoment eller press. Kjøre bilen på 31 mph for en fjerdedel av en kilometer.
11

Gjenta trinn 4 to til tre ganger for å sette på parkeringsbremsen. Frigjør parkeringsbremsen fullt og deretter sette på parkeringsbremsen til de trangeste posisjon. Din biler parkeringsbremsen skal holde mens bilen er parkert i en skråning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57065.html

Previous:
Next:

auto Bremser