Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan Bleed GM ABS Bremser

Lufting av bremsesystemet etter endring bremsene kan være vanskelig på noen anti-lock bremsesystemer. Den gode nyheten er at på noen GM biler, er en skanning verktøy ikke nødvendig å blø ABS-bremser. En skanning verktøyet er kun nødvendig med en DBC-7 anti-lock bremser, og da bare hvis luft inn i ABS modulator under brems service. GM kjøretøy som bruker DBC-7 system inkluderer mange nyere Chevy og Pontiac biler, så sjekk med din manuell eller forhandler for å se hvilke bremser din GM kjøretøyet har. Du trenger
Clear gummi slange
Container med bremsevæske
Assistant
Scan verktøyet
Pressure bleeder
Vis flere instruksjoner
Normal Bleeding

1.

Åpne front bleeder skruen på modulator. Det er to skruer, åpne en på forsiden. Luft bremsene ved å ha en annen person etter hvert trykker på bremsepedalen til all luft er renset og rene væsken flyter. Feste en klar rør til Utluftningsskrue og plassere den andre enden i en beholder med væske hjelper.
2

Luft individuelle bremser, som begynner med bremsen lengst fra master sylinderen. Dette er ofte rett foran brems. Luft bremsen på den motsatte enden neste (venstre foran hvis du startet med høyre foran).
3

Test bremsepedalen etter at alle bremsene er luftet. Når du er sikker på en fast pedal, kjøre bilen på mer enn tre miles per time, slik at kontrolleren kan automatisk nullstille systemet. Stopp bilen etterpå, og blø bakbremsene.
Scan Tool
4

Fest et trykk bleeder til master sylinderen reservoaret og vri tenningsnøkkelen til på-stilling. Systemet for trykkluft til 35 pounds per kvadrattomme med bleeder skruer stengt.
5

Koble skanning verktøyet og sett den til "Automatisk Bleed Prosedyre." Vent ett minutt for at verktøyet skal gi energi og sykle ABS-elektromotor.
6

Bleed hvert hjul som skanningen verktøyet ber deg. Pumpen vil kjøre og utgivelsen ventil på hvert hjul vil sykle i ett minutt. Etterpå tømmer skanning verktøyet noen ekstra luft med en siste 20 sekund sykling av elektromotor.
7

avlaste trykket på bleeder koblet til master sylinder og deretter fjerne den fra sylinderen. Test pedal høyde og føler det å sørge for at pedalen føles fast og all luften er renset.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57167.html

Previous:
Next:

auto Bremser