Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Slik fjerner bakre vals Bremser på en Chrysler PT Cruiser

Enten du erstatter de bakre bremseklossene på din PT Cruiser eller du bare ønsker å rengjøre og justere de bakre trommelbremser, må du fjerne dem. PT Cruiser bruker en forseglet trommel som dekker backing plate fangst brems støv inni. Bremsen støv kan ofte bli fanget i mellom kontakt overflaten av skoene og tromme og produsere en markant hvin når du søker på bremsepedalen. Fjerne trommel og sko vil midlertidig lindre problemet til mer støv bygger seg opp. Du trenger
Floor jack
Jack står
Hjulkile
hjulmutternøkkel
Drum brems justering skje
trommelbrems tang
Needle nosed tang
Flathead skrutrekker

Vis flere instruksjoner
en

Fjern den bakre hub caps og løsne mutrene på begge bakhjulene med hjulmutternøkkel.
2

Place et hjul chock foran et av forhjulene og heve baksiden av PT Cruiser i en trygg og sikker måte. Støtt PT Cruiser på bukker.
3

Finn og fjern gummiproppen som dekker justering koøye på baksiden av backing plate. Bruk av bremsen justering skje, engasjere tennene på innstillingshjulet og vri den i en bevegelse fremover til baksiden av skoen justering og at trommelen skal fjernes enkelt. Fjern trommelen og kast bremsestøv riktig.
4

Fjern den automatiske justeringsfjæren hjelp trommelbremsen tang. Koble våren fra spaken.
5

Press mot pin av hold-ned klipp med nålen nosed tang med en finger på baksiden av backing plate. Slå klippet inntil hullet i klippet matcher den flate enden av pinnen for å løsne klipsen.
6

Bruk nebbtang for å fjerne parkeringsbremsen kabelen fra utløserspaken.

7

Bruk trommelbrems tang eller nebbtang for å fjerne det øverste skoen våren.
8

Tips en av de skoene nedover for å løse opp spenninger på nedre showet våren og fjern fjær for hånd. Rengjør bakbremsene som ønsket, og å erstatte, reversere prosedyren og justere skoene til trommelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57168.html

Previous:
Next:

auto Bremser