Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan Bleed Bremser


du stole på dine kjøretøy bremser hver gang du kjører bilen. Disse bremsene er hva holde deg fra å treffe noe. Men hvis disse bremsene svikter, vil du absolutt være i en farlig posisjon. Når de begynner å føle svampete, betyr det ikke nødvendigvis at du trenger dyre brems arbeid, de kan være rett og slett behov for blødning. Du kan gjøre den jobben selv. Instruksjoner
en

Fyll master sylinder med bremsevæske før du begynner. Jack bilen opp slik at de to bakhjulene er om lag seks inches over bakken. Skyve under høyre bakhjul og se på baksiden av bremsesystemet for en liten lufteventilen. En bleed ventil er en hul bolt. Når løsnet det vil tillate bremsevæske å strømme ut og føre til at kjøretøyet har ingen bremser.
2

Monter en gummislange over enden av lufteventilen. Sørg for at den danner en tett forsegling og sørg for den frie enden er under nivået for frisk og ren bremsevæske. Som bremsevæske i linjen presser ut av systemet, vil du se en boble kommer fra den enden som er under væske.
3

Ha en hjelper sitte i førersetet og følg dine instruksjoner. Fortell din hjelper å pumpe bremsene hardt et par ganger. Åpne Utluftningsskrue og fortelle din hjelper til å trykke på bremsepedalen godt ned til gulvet og hold den der til du angir noe annet. Lukk Utluftningsskrue og har hjelperen slippe bremsepedalen.
4

Gjenta denne prosessen til du ser en liten boble kastet ut fra slangen under overflaten av bremsevæske i glasset. Når du er ferdig med dette, sette venstre bakhjul. Før du begynner det neste hjulet brems, refill master sylinderen reservoaret. Få satt opp og gjenta de samme trinnene for dette dekket. De neste to hjul du vil blø er høyre forhjul og deretter venstre forhjul.
5

Bleed hjulene i rekkefølgen av de lengste bremsen linjen først og deretter jobbe mot den korteste bremseslange. Refill master sylinderen reservoaret før du begynner hver nye hjul. Når bakbremsene ferdig, senker bilen og jekke opp fronten på bilen. Husk å road teste bremsene og sørge for at de opererer godt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/56847.html

Previous:
Next:

auto Bremser