Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Slik fjerner Bremsekalippere på Car Wheels

med Skivebremser utnytte en tung plate, som kalles en rotor. Platen er boltet til hjulnavet og bremsekalippernes omgir platen. Bremsekalippernes er festet til hjulet spindelenheten. Bremse fluidtrykk fra hovedsylinderen fører bøylen stempelet å bevege seg mot platen. Forseglingen rundt stempelet beveger seg sidelengs tvinge bremseklossene inn i roterende plate. Når bremsevæske trykket synker, trekker stempeltetningen bøylen stempelet vekk fra disc.Over tid, stempelpakningene blir stiv og klarer å presse bøylen stempler inn platen eller trekke stempelet tilbake når trykket er sluppet ut. Sjåføren vil oppleve lengre bremselengde og høre skraping lyder kommer fra berørte målepunktet. Når du bestemme bøylen ikke fungerer, ta skritt som følger for å fjerne den defekte delen. Du trenger:
Åpne-boksen slutten fastnøkkel (2)
Breaker bar og 12-punkts kontakten
Ratchet og socket sett
Hjulmuttersettet nøkkelen
Momentnøkkel
Air muttertrekker og socket sett (valgfritt)
Fluid dryppformen
Vernebriller
WD-40 (ekstrautstyr)
New caliper forsamlingen
Hydraulisk jekk
Creeper
Stor flat skrutrekker
Linje skiftenøkkel
Face skjold
Vis flere instruksjoner
en

Bruk en stor flat skrutrekker for å fjerne hjulkapselen utsette hjulmuttere. Bruk en muttertrekker og stikkontakt eller hjulmutternøkkel å løsne alle mutrene på hjulet du arbeider på. Kontroller at du bruker hjulet låsebeslaget å fjerne lug mutter med hjulet lås.
2

Blokker hjulene på motsatt side de du jobber med. Bruk en hydraulisk jekk for å løfte bilen opp langt nok til posisjon bukker på jekkpunkter. Bruke tjenesten manualen for din årsmodell bilen for å finne jekkpunkter.
3

La hydraulisk jekk ned litt om gangen, er når de bukker satt under bilen, noe som gjør at kjøretøyet setter seg på kontaktene holdent. Fjern jekken og flytte den ut av veien.
4

Fjern lug nuts for hånd eller med hjulmutternøkkel. Legg alle mutrene og hjulet lock-tasten i hjulkapselen å unngå å miste dem. Trekk dekket fri fra hjulnavet og flytte ut av veien.
5

Bruk en creeper til å bevege seg under bilen ved siden av hjulet hub. Finn kalipperens boltene (to) og spray WD-40 på boltene. La WD-40 for å suge inn bolten tråder for ca 15 minutter.
6

Plasser dryppformen under hjulet hub. Bruk din linje skiftenøkkel og åpen ende boksen slutten fastnøkkel til å koble det fleksible bremseslangen fra montering på bøylen og brems linje. Bruk den åpne enden boksen skiftenøkkel for å holde oppe trykket i slangen og linjen skiftenøkkel for å løsne forbindelsen til målepunktet. Ikke vri bremseslangen eller la bøylen henger etter slangen. Dette vil føre til skade på slangen og lekkasjer senere.
7

Bruk muttertrekker eller breaker bar og 12-punkts kontakten for å løsne caliper festeboltene. Hold en hånd på bøylen (for å unngå bøylen fra å treffe gulvet). Bruk den andre hånden til å skru til boltene. (Sett dem i hjulkapselen med annen maskinvare.) The caliper vil nå være fri til å fjerne. Observere hvordan break pads er installert i bøylen. Dette vil gjøre installasjon av nye deler enklere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/56852.html

Previous:
Next:

auto Bremser