Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan ta den Rotor Off av en 2006 Scion XA

The 2006 XA er en kombikupé laget av Toyota. Scion merkevare er tradisjonelt markedsført til yngre individer, og 2006-modellen fortsetter denne tradisjonen. XA tilbyr drivere en 103-hestekrefters motor koblet til en femtrinns manuell girkasse eller en firetrinns automatisk girkasse. ABS, klimaanlegg og elektriske vinduer, dørlåser og speil kommer som standard utstyr på XA. Med alle disse goder, er det viktig å huske grunnleggende reparasjon og vedlikehold. Å være en billig bil har sine ulemper. De små hjulene på grunnmodellen og billig brems rotorer kan deformere og enkelt på en Scion. Over tid blir disse delene konstruert for å slite ut uansett, så når den tid kommer, må du vite hvordan du skal ta av bremsen rotoren slik at du kan bytte den ut for en ny. Du trenger
Stikknøkkel med socket sett
Zip-bånd
Tire skiftenøkkel
Jack med to bukker
Shop rag
Brake deler renere
Show Mer Instruksjoner
en

Løsne mutrene på Scion forhjul. Snu dem 45 grader mot klokken med et dekk fastnøkkel, men ikke velte hjulet fra hjulnavet.
2

Plasser gulvet jack under Xa og deretter jekke opp på forsiden jack punktet ligger like bak radiatoren.
3

Place bukker under klype sveiser ligger rett under fører og passasjer side dører på rammen av Xa og lavere bilen på bukker.

4

Fortsett å fjerne slepe nøtter og deretter dra hjulet ut av Scion hub montering.
5

unbolt øvre og nedre caliper festeboltene på bremsekalippernes ligger på bremse rotoren.
6

Slide bremsekalippernes montering av bremsen rotoren og fest den til spiralfjærer over bremsen forsamlingen med zip-bånd.
7

Trekk rotor av hub montering. Det er ingenting som holder bremsen rotoren til Scion hub montering nå at bøylen er fjernet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57279.html

Previous:
Next:

auto Bremser