Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Slik fjerner rotorene Fra en 1994 Honda Accord

Hver gang bremsesystemet på en 1994 Honda Accord er i ferd med å bli betjent eller fjernet, er det en god idé å sjekke tykkelsen på rotorene. En slitt rotor som er under akseptable grenser varmer raskere og er mer utsatt for fordreining og bør byttes ut. Hver rotor har minimum dimensjoner preget på midten hub. Alltid erstatte bremseklossene så vel når du bytter rotorene. De brukte elektrodene er ikke lenger et flatt underlag, og vil akselerere slitasje på de nye rotorer. Du trenger
Floor jack
Jack står
3/8-inch skralle
Sett med 3/8-inch stasjonen stikkontakter
hjulmutternøkkel
Drensvannsoppsamler
Sett med skiftenøkler
Common skrutrekker
Phillips skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Løft og støtte bilen på bukker. Ta av hjul /dekk montering bruker hjulmutternøkkel. Plasser dryppformen under bøylen. Bruk en fastnøkkel til å løsne bøylen Utluftningsskrue.
2

Sett skrutrekkeren mellom bremsekloss og rotoren og lirke bremsekloss i mot bilen for å komprimere stempelet i bøylen. Når stempelet er fullt komprimert i bøylen, lukk Utluftningsskrue og trekk til med skiftenøkkel.
3

Bruk en 3/8-inch skralle og socket å løsne og fjerne to bolter fra bøylen. Bruk en passende stykke wire og suspendere bremsekalippernes fra våren slik at den ikke henger etter slangen sin.
4

Fjern de to boltene i bøylen-mounting bracket, bruker skralle og en socket. Skru de to festeskruene i rotoren med en stjerneskrutrekker. Trekk rotoren av.
5

Skyv den nye rotoren på og erstatte alle deler i motsatt rekkefølge.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57334.html

Previous:
Next: No

auto Bremser