Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan Sett Rotor i en Chevy Avalanche

Troverdig bremser er viktig, spesielt på store biler som Chevy Avalanche. Rotorer trenger ikke å byttes ut ofte, men hvis de blir vridd eller slitt ned så er det på tide å bytte dem ut for nye. Et godt alternativ for mekanisk tilbøyelig, er å gjøre jobben selv og spare penger på arbeidsmarkedet. Instruksjoner
en

kjøpe nye rotorer på ditt lokale auto deler butikken for din Chevy Avalanche. Bytt foran eller bak sett av rotorer samtidig å holde ting selv, eller erstatte alle fire på en gang for å maksimere bremseegenskaper.
2

Hevert om lag to tredjedeler av bremsevæske fra master sylinder før du setter rotorene på Chevy snøskred.
3

Få en Avalanche opp fra bakken ved hjelp av jekker og bukker for å støtte den. Blokkere bak eller foran hjulene for å hindre den fra å rulle mens du arbeider.
4

Fjern først dekk og hjul montering. Bruk dekk jern som følger med bilen for å fjerne slepe nøtter fra det ytre hjulet, eller en stikkontakt eller luft skralle.
5

Flytt bøylen ut av veien. Bøylen holdes på plass av to bolter. Du kan slippe dem ved hjelp av en C-Clamp skyve stemplene på bøylen for å gi nok klaring til å skyve den av. Suspendere bøylen med mekaniker ledningen for å unngå å koble bremsen linjen.
6

Ta av stjernen skivene holder rotoren på plass. Chevy Avalanche rotorer holdes på ved å trykke på stjerne skiver som du kan enten fjerne eller kuttet (med mindre det er en eldre modell og da rotoren er holdt av en skrue). Fjern den gamle rotoren og sett den til side.
7

Installer ny rotor, skru inn skruen eller stjerne vaskemaskin, deretter erstatte bøylen, monteringsboss bolter, og til slutt hjulet og dekk.
Side 8

Gjenta disse trinnene for hvert sett med rotorer. Når du er ferdig, senke bilen, stramme og trekk til mutrene, deretter legge ny bremsevæske. Pump bremsene til du får en fast pedal og test kjøre Chevy Avalanche å sørge for at rotorene er riktig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/56980.html

Previous:
Next:

auto Bremser